Krystek Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Witajcie. Przygotowaliśmy dla was specjalną promocję - VIP + norecoil + większy exp + większy dmg (wszystko na 30 dni) za 30 zł PSC lub 25 zł przelewem. Dzięki temu oszczędzacie 71% niż gdybyście kupowali wszystko osobno :) Oferta specjalna trwa do 2 sierpnia (czwartek). Aby zakupić proszę o kontakt do mnie na pw/gg/steam :) Lisolwir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Super ja miałbym pomysł już dawno na takie coś a tu proszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted July 28, 2018 Author Report Share Posted July 28, 2018 6 minut temu, Alergon ZM napisał: Super ja miałbym pomysł już dawno na takie coś a tu proszę W takim razie zapraszam do skorzystania, na pewno się opłaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 1 minutę temu, Krystek napisał: W takim razie zapraszam do skorzystania, na pewno się opłaca Aktualnie to zapomniałem zarejestrować nicku więc wiesz xDDDD Tak wyszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolishBanana Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Promocja? Git.... Fajnie pięknie, ale po co? mam strzelać do ścian? Aktualnie grają 4 osoby? Co to jest w porównaniu do tego co było rok temu? A Serwer nudzi się po 2-3 mapach. Zero rywalizacji... Aktualna zmiana na minus. Tyle z mojej strony. A co do graczy to wszyscy "topowi" gracze, którzy byli związani z serwerem... odeszli. C3D0KS , DESQUER and BlancioR ツ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts