effect. Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 (edited) Twój nick z gry: biss;] Twoje imię: Jakub Wiek: 16 i pół! Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): https://steamcommunity.com/id/saddystorm/ Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/biss%3B]/80.72.42.126:27015/ - tak wiem, z ostatnich dni słabo. miałem kilka spraw, obiecuje że poprawie Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata. Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 9 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: juz pykneły 3 lata Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Czy posiadasz mutacje: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Refreshe serverów. // edit; tomczog przepraszam, nie doczytałem. Edited July 28, 2018 by biss;] habawka and Norbert 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raynie Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Miałeś strażnika i sprawowałeś się dobrze, nie było skarg na Ciebie. Większość wymagań spełniasz. Mimo wszystko wolałbym, żebyś pograł tydzień/dwa i wtedy złożyłbyś podanie. Na ten moment, jestem na nie. effect. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Jestem takiego samego zdania co ray, długo cię nie było wymagania jako tako spełniasz. Pograj sobie chwile wczuj się w rytm JB i pisz podanie effect. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 A ja jestem na tak Aktywność niska wiadomo czemu, ale jak Tomek pozwolił to nie bez powodu bo wie, że nie zawiedziesz:) +Wiek +Ogarniasz +Steam effect. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubusiek Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Hmmmm, można dać okres próbny w sumie +Ogarniaa +Steam +Amxx Aktywność wiadomo czemu taka niska więc to GT można ci wybaczyć effect. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERROREK Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Jestem na tak. Ma steam, czyli kontakt jest. Amxx, czyli to co admin potrzebuję umieć. Myślę, że sobie poradzi bez problemu z tą funkcją. effect. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Tak! +GT, nadrobisz. Jesteś w miarę znany na serwerze, więc nie widzę problemu. +steam +wiek +mutacja effect. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maykie Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 130 minut w ciągu ostatniego tygodnia. Mimo, że miałeś strażnika, to najpierw popraw gt, do zobaczenia za tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maykie Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts