Frizuu Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 (edited) Czy dobrze uczysz się nowych umiejętności? Jeśli tak to w jaki sposób? Edited July 28, 2018 by Freezy ツ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smerf Maruda Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Tak. Głównie to dzięki pamięci wzrokowej i chęci do przyswajania wiedzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bush!do Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Jeśli jest to coś czego chcę się nauczyć to tak, wystarczy samozaparcie i odpowiednia motywacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buøcia Glenn Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Jeżeli są chęci to tak. Najlepsza jest metodą prób i błędów do przysfojenia danej umiejętności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Tak, wszyscy uczą się na błędach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuuto Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Odpowiednia motywacja oraz chęć zdobycia danej wiedzy i umiejętności jest tak duży w moim przypadku że nie ma rzeczy niemożliwych dla mnie. Również niektóre osoby posiadają niezwykłą pamięć fotograficzną, dzięki czemu są w stanie zapamiętaj i uchwycić więcej szczegółów niż zwykły człowiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmp. Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Zależy czego się uczysz, jeśli jesteś na to otwarty i chcesz się tego nauczyć to oczywiście, że tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxoli Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Tak. Staram się skupiać na danej rzeczy. Ale uczę się na błędach tak samo jak inni ludzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Mefisto Posted July 30, 2018 Report Share Posted July 30, 2018 Myślę że wystarcza chęci by osiągnąć wymarzony cel. Jeśli uczymy się samemu to najlepszym sposobem będzie nauka na błędach i wieloletnim doświadczeniu Illusion 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liryczna Posted July 30, 2018 Report Share Posted July 30, 2018 Myślę, że tak. Nigdy nie miałam problemu z nauką czegokolwiek. Jestem raczej wzrokowcem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 31, 2018 Report Share Posted July 31, 2018 Zależy od tego czego się uczę. Najlepiej jest skupić się na danej rzeczy, żeby nic nas nie rozpraszało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALENCIAGA Posted August 3, 2018 Report Share Posted August 3, 2018 Dosc szybko, na wlasnych bledach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts