Jump to content

Podanie DSK za zgodą Opiekunów !!!!!

DSK
 Share

Recommended Posts

Twój nick z gry: DSK
Twoje imię: Łukasz
Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): https://steamcommunity.com/profiles/76561197962928886/home
Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/DSK/80.72.42.126:27015/
Staż w Counter-Strike 1.6: okolo 10lat
Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 9/10
Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: od 3-4 lat
Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach:miałem własna sieć.
Czy posiadasz sprawny mikrofon:tak
Czy posiadasz mutacje: nie wiem
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: przez Krystka

Na tak ale gt popraw :P

Aktywność na forum: 5h, 10 postów, minimum tygodniowe konto, brak warnów +

Aktywność na serwerze minimum 20h (1200 minut) -

Staż na serwerze (min. 1 tydzień) +/-

Ukończone 16lat +

Wysoka kultura osobista + (bocie)

Sprawny mikrofon oraz mutacja +

//edit_dla_tomka Gram akurat, a pozatym każdy może wyrazić swoje zdanie :P

Edited by kolaj8

Ja jestem na nie.

Słabe GT ----> Minutes Played: 877  to tylko około 14h gdzie wymaganie jest 20. Więc nw co Ci wyżej piszą, że GT na plus. 

Steam, plusik 

wiek, plus

mutacja, plus

amxx, plus

Jednak mimo tych tutaj wyżej wymienionych plusów i plusików jestem na nie. Grasz dopiero 14h i już chcesz być administratorem? Daj się poznać, wtedy będę na WIELKIE TAK! To tak jakby np. ANIECZKA napisała podanie na strażnika i miała 19h, użytkownika, wiek i wszystko, nawet Steam, ale byłaby odrzucona z powodem GT, daj się poznać..
Pozdrawiam!
Nie miej mi za złe DSK :( Mam mieszane uczucia jak @Sandra <3

Co z tego, że za zgodą opiekunów? Okey, na admina, rozumiem. Jednak czy to podanie jest potrzebne skoro za zgodą opiekunów? Masz zgodę, żeby napisać na admina, a nie strażnika, ale to nie zwalnia Cię z tego, że masz tylko 14h na serwerze i nie daje Ci pewności, ze zostaniesz przyjęty. Nie wiem dlaczego mi sugerujesz, że czytać nie potrafię :P

Poza tym, notek używamy tylko i wyłącznie w swoim dziale. // Brak znajomości reg. forum :/// to do DSK jbyco

// Okey, ja tylko się wypowiedziałem :P Nie krzyczcie na mnie, że takie mam zdanie. To skoro już widziałeś jego GT i mu pozwoliłeś to czemu go od razu nie przyjmiesz? Skoro już widziałeś? Czyli podanie to tylko formalność.
Poza tym nie wszyscy go znają. To, że ty go znasz z DS czy jak tam nie znaczy, że my go znamy :) 

/// image.png.dbf0c185973938eefea2ef451e6d2564.png

11 dni grania? XDDDDD haha Tomczoong lubię cie ale nie żartuj tak. Tutaj grał 5 dni poniżej 50 minut, 2 dni poniżej 100 minut i 3 dni po około 200 minut. No nieźle.... Tak dla tych słabszych z matmy. 60 minut = 1 godzina

100 minut = 1 godzina 40 minut.

Edited by Freezy ツ

Ja jestem na Nie,ponieważ grasz dopiero od 6 dni i traktujmy wszystkich równo bo np osoby które składały podania również ze słabym gt to ich podania były odrzucane.

Nie twierdze że nie masz doświadczenia,wiek jak najbardziej na tak,steam też,ale póki co ja jestem na nie. Zresztą opiekunowie zdecydują.

Rozumiem, że opiekunowie pozwolili Ci od razu napisać podanie na admina, ale w tym przypadku to tutaj jest coś chyba nie halo. Na serwerze masz przegrane ~970 minut, z czego 80% w ciągu ostatnich 2 dni (trzy, licząc z dzisiejszym). Reszta czasu to są jakieś drobiazgi po 20/30 minut. Zapraszamy za tydzień.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.