Frizuu Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 (edited) Twój nick: Freezy! Nick gracza i IP/SID: Spoiler Pajacyk ;-), SteamId, STEAM_0:1:6755399441056765 ANECZKA, SteamId, STEAM_0:1:4365294 SKTV13_39, SteamId, STEAM_0:1:6755399441056763 - ten pan chyba też mnie/Sandrę wyzywał. Brał czynny udział w rozmowach. Opis sytuacji: Gram sobie na Jailu, bo lubię jak zawsze. Idę do CT pytając na początku czy jest ktoś chętny, jednak nikt, więc nie widzę problemu. Sandraa uspokaja ich na początku i później piszę, że jak coś to pisz Kubusiowu, Pauline steam, albo jej na forum. Wyszła i jeszcze na Freedayu zaczęli ją wyzywać od dzi*ek, kur* . Od moich [cenzura]. Wszystko słuchać. Później wyzywano mnie. Od rudych, konfidentów i różnych. Wszystko widać na hltv. Jeżeli nie widać tych co żyją jak wyzywają to warto sprawdzić logi. Ogólnie cały czas obrażano mnie i Sandree. Prowokowano ją. Na końcu widać jak zrobiłem FK, zgadza się. Lecz nikolek czyli ten który był zfreekelowany wybaczył. Dałem mu nawet szlugi to mi oddał. Tłumaczył się, że tego nie przyjmie, bo zrobiłem to nie chcący i chciałem go ożywić, ale po Ganianym miałem zablokowaną tą opcje. Inne: (dodałem do wzoru :D) Moim zdaniem gracze powinni dostać perma. Nie tylko na tej mapie byłem świadkiem jak prowokowali Sandrę, bo dała im bana za kulturę kiedyś bez ostrzeżenia. Cały czas też prowokowali mnie. Mimo tego jeszcze siali ferment na serwerze i namawiali innych. TOXIC 100% więc to wszystko składa się nie na bana tygodniowego, ale permbana! Liczę na pozytywne rozpatrzenie skargi! Gracze nie są godni do grania na tych serwerach i powiem, że są zwykłym (...). Mam nadzieję, że sprawdzicie logi. Ostatnio myślałem i hltv chyba nie widzi co piszą zyjący. Mała rozpiska czasowa: Freeday - obrażanie Sandry i gadanie na jej teemat. Reszta - obrażanie mnie i Sandry Wchodzą admini - spokój, dalej nei trzeba oglądać. Data i czas zdarzenia: Godziny wieczorne. Możliwe 100-120 Dowody(ss/demko): -----------> KLIKNIJ, ABY POBRAĆ WIRUSA <----------- Edited July 27, 2018 by Freezy ツ Ola nie ruszaj mi moich tematów. A kysz! Kubusiek , habawka , shoxik and 2 others 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Ja tylko dodam od siebie, że z wyżej wymienionymi graczami jest cały czas jakiś problem. Nie ma momentu gdzie grają i wszystko jest okej. Ciągle im coś nie pasuje i robią problem o byle co. Prze takie zachowanie odechciewa się grać na jb. Bany za kulturę czy to obrazę nic nie dają ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoxik Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 (edited) Potwierdzam byłem Nie było za miło w stronę Freeziego bo cały czas obraza Pajacyka była w jego stronę... Edited July 27, 2018 by shoxik Kubusiek and Paulinka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANECZKA Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Witam witam, no to nieźle się tu podziało, no cóż. Wszystko widać na demku. Zaznaczam na wstępie nie mam zamiaru nikogo przepraszać. Freezy zaczął kozaczyć kim to on nie jest po tym jak Sandraa powiedziała mu, żeby do niej pisał. Faworka na serwerze była ogromna, wydaję mi się, że takie rzeczy również nie powinny być tolerowane. Moje zachowanie było bardzo słabe. Wiem, że skarga jest tylko na mnie i Pajacyka, ale po tym jak wyszła Sandraa cały serwer w tym uczestniczył. Skarga poleciała na mnie, ponieważ nie raz wcześniej pisałam do Sandry w sposób za który nie mogła mnie zbanować i po prostu się na mnie uwzięła, a jak wiemy Freezy i Sandraa to kumple i dlatego taka sytuacja. Chciałam się zwrócić do reszty administracji o rozwagę i opanowanie trochę tego kolesiostwa. Przyznaję, że zachowywałam się źle, mogę przeprosić za trzodę na serwerze, ale nie poczuwam się do przeprosin Sandry i Freezy'ego. Dziękuję Frizuu , Paulinka , Kubusiek and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted July 27, 2018 Author Report Share Posted July 27, 2018 (edited) 9 minut temu, ANECZKA napisał: zaczął kozaczyć kim to on nie jest po tym jak Sandraa powiedziała mu, żeby do niej pisał. Faworka na serwerze była ogromna, wydaję mi się, że takie rzeczy również nie powinny być tolerowane. W czym widzisz problem? Nic nie pisałem kim to ja jestem, nie jestem. Faworka, bo admin prosi osobę która ma długi staż jest zaufana o info co się dzieje? Tak się składa, że zawsze zgłaszam co się dzieje na serwerze nie tylko Sanderce, ale też @Kenon i innym. Mam steam i tyle. 9 minut temu, ANECZKA napisał: Skarga poleciała na mnie, ponieważ nie raz wcześniej pisałam do Sandry w sposób za który nie mogła mnie zbanować i po prostu się na mnie uwzięła, a jak wiemy Freezy i Sandraa to kumple i dlatego taka sytuacja. Haha... pokazałaś dziecinadę. Uwzięła się? Ona z tą skargą nie ma nic wspólnego. Freezy i Sandra to kumple XDDDDDDDDDD śmiechłem i nadal leje. Na serwerze wszyscy są sobie znajomymi i przyjacielscy. To że takie 2 toxici wejdą i niszczą atmosferę to patologia. 9 minut temu, ANECZKA napisał: Chciałam się zwrócić do reszty administracji o rozwagę i opanowanie trochę tego kolesiostwa. Gdzie ty widzisz kolesiostwo? XDDDDDD Nie ma czegoś takiego u nas Przykro, ale my jesteśmy siecią nr. 1 na świecie. Nie pozwolimy się tak obrażać. 9 minut temu, ANECZKA napisał: mogę przeprosić za trzodę na serwerze, ale nie poczuwam się do przeprosin Sandry i Freezy'ego. Hahahaa.... Widzę uparta jak ten przysłowiowy osioł. Nie liczę na przeprosiny, więc mnie nawet nie musisz, ale to, ze nazywałaś ją od dziw** i innych z burdelu było nie fajne. Liczę, że dostaniesz to na co zasługujesz jak i twój "przyjaciel" Pajacyk czyli perma. Dziękuję, ale nie za twoją odpowiedz w tym temacie! Dam Ci nawet "haha" bo Ci się udało Edited July 27, 2018 by Freezy ツ Kubusiek , Paulinka and habawka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Zamykam, bo robi się niepotrzebny spam. Czekajcie na decyzję opiekuna. @Tomczoog @Maykelou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maykie Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Po obejrzeniu demka i po sprawdzeniu logów podjąłem decyzję, że każdy z oskarżonych zostaje ukarany banem o długości jednego tygodnia. Dzięki za zgłoszenie. Conte , Kubusiek , ANECZKA and 1 other 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maykie Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts