DeadGuy Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Witam Was koledzy i koleżanki, tych starszych jak i młodszych. Pragnę Wam wszystkim dziś ogłosić ze w ciągu najbliższych dni na serwer zostaną wprowadzone zmiany oraz wyjdzie nowa edycja naszego kochanego ZombieModa. Zaczynając od początku, na serwerze zmieni się: -System lvl'i. Od teraz poziomy będą resetowały się co mapę, maksymalny lvl będzie można wbić podczas jednej mapy. -Rozdawanie punktów statystyk, od teraz będzie to automatyczne, gdyż będziemy wbijać dużo poziomów w krótkim czasie. -Od teraz AP będą przechodziły z mapy na mapę!!! Nie będziemy tracili zarobionych AP po zmianie mapy! -Klany będziemy rozwijali za AmmoPacki a nie EXP zarobiony w czasie gry. -Będą też nowe misje, rezygnujemy ze starych. Teraz wszystkie misje będziemy w stanie wykonać w czasie jednej mapy! -Na start dostajemy SMG (jeszcze ustalimy co dokładnie). -Zapis AP, statystyk oraz wszystkich danych będzie na nick. -Ceny w sklepie będą zmienione i dostosowane pod nowy system gry. -Będzie nacisk na grę zespołową, o wiele bardziej się opłaca kampić w grupie Tyle ode mnie, jeśli macie jakieś pytania to piszcie śmiało Kapsel1337 , ZoSia , Lisolwir and 4 others 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlancioR ツ Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 (edited) Cieszę się że w końcu jakaś zmiana nastąpi Edited July 25, 2018 by K.U.L.S.O.M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ekscelencja. Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 JAKO SMG POLECAM AUG DAĆ ale z tym resetem poziomu co mapę to bez sensu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapsel1337 Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Super zmiany. Ekscelencja. and Rekkiuu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekkiuu Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Spoko sprawa . Tylko nie rozumiem z tym systemem lvli. Czyli 71 lvl będzie można tylko wbić na 1 mapę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadGuy Posted July 25, 2018 Author Report Share Posted July 25, 2018 Lvl'e będą trochę inaczej rozwinięte, ale po prostu maksymalny lvl jaki będzie dasz radę wbić w ciągu jednej mapy Wszystko zobaczycie gdy zmiany wrzucimy na serwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 @Patryk11 dokładnie tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlancioR ツ Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 @DeadGuy a jaki limit będzie ap ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Ap będziesz miał co mapę, tyle ile nazbierasz zostaje Ci na następną mapę Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlancioR ツ Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 1 minutę temu, Alergon ZM napisał: Ap będziesz miał co mapę, tyle ile nazbierasz zostaje Ci na następną mapę czyli uzbieram 300 ap na 1 runde potem mam te 300 i tak sb mg nabijac do miliona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeadGuy Posted July 25, 2018 Author Report Share Posted July 25, 2018 Wyjaśnię to na przykładzie. Na pierwszej mapie grasz i grasz i pod koniec zostaje Ci 150 ap. Mapa się zmienia i od startu te 150 ap masz, na tej mapie wbijasz kolejne 150 ap i pod koniec zostaje Ci juz 300 ap. Na kolejnej mapie od startu masz 300 ap itd. Kwoty są przykładowe, możesz potem wbic 200 ap i na kolejnej masz 500 na start. Potem te AP możesz wpłacić do Klanu aby go rozwijać Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlancioR ツ Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 aaaaa bo chodzi o to ze moge miec nawet 15k ap ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 48 minut temu, K.U.L.S.O.M napisał: aaaaa bo chodzi o to ze moge miec nawet 15k ap ? Tak ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wassup Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Wszystko ładnie pięknie, ale ten reset lvli co mape pozostawia dużo do życzenia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoSia Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 to jest odpowiednie rozwiązanie, które też może zlikwidować kolesiostwo na serwerze. A także urozmaicić rozgrywkę. Każdy będzie kowalem swojego losu. Tylko jedno pytanie czy vip po 22 zostaje bo wtedy szybciej można nabijać ap i expa. Następna kwestia czy będzie można przekazywać ap? Oby nie bo wtedy np. bedzie jedna osoba z 1mln. ap bo kazdy mu daje, i bedzie sianie pakami halunami itd. CzosnekS , Kapsel1337 and DeadGuy 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RasTa.! Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Mam propozycje co do vipów, a mianowicie żeby zostały zrobione gold oraz diament bronie, tylko że w inny sposób a mianowicie. brak vipa = Normalne bronie. Vip = gold bronie (oczywiśćie wiecej ap oraz expa, skin) Vip rozbudowany = diamentowe bronie (inny skin jak przy normalnym vipie) gold oraz diament bronie więcej dmg. Oczywiście to tylko propozycja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 35 minut temu, RasTa.! napisał: Mam propozycje co do vipów, a mianowicie żeby zostały zrobione gold oraz diament bronie, tylko że w inny sposób a mianowicie. brak vipa = Normalne bronie. Vip = gold bronie (oczywiśćie wiecej ap oraz expa, skin) Vip rozbudowany = diamentowe bronie (inny skin jak przy normalnym vipie) gold oraz diament bronie więcej dmg. Oczywiście to tylko propozycja. To napisz temat w propozycjach a nie zaśmiecasz ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RasTa.! Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 21 minut temu, Alergon ZM napisał: To napisz temat w propozycjach a nie zaśmiecasz ten temat. Nie rozumiem bo co od razu takim tonem. Skoro aktualizacja jeszcze nie ruszyła to myślałem ze najroztropniej będzie napisanie tutaj tej propozycji, skoro autor dał możliwość komentowania, myślę ze chciał aby każdy się wypowiedział. Co dodać, co ująć, czy się z czymś zgadza czy nie. Jeśli tak Cie to bardzo razi to zaraz zgłoszę moderatorowi mój komentarz i zniknie. Więc przepraszam, następnym razem będę pisał w odpowiednich działach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 (edited) 6 minut temu, RasTa.! napisał: Nie rozumiem bo co od razu takim tonem. Skoro aktualizacja jeszcze nie ruszyła to myślałem ze najroztropniej będzie napisanie tutaj tej propozycji, skoro autor dał możliwość komentowania, myślę ze chciał aby każdy się wypowiedział. Co dodać, co ująć, czy się z czymś zgadza czy nie. Jeśli tak Cie to bardzo razi to zaraz zgłoszę moderatorowi mój komentarz i zniknie. Więc przepraszam, następnym razem będę pisał w odpowiednich działach. No dał, lecz propozycja to w odpowiedni dział powinna być umieszczona prawda? Ps: Mi chodzi o to, by spamu nie robić Edited July 25, 2018 by Alergon ZM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts