Benyxd Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 wielu graczy zglasza ze co otworza skrzynke nic nie wylatuje otwieraja po pare skrzynek na raz i ciagle nic nie wiem czy jest tak slaby procent lootu czy poprostu jakis BUG doadam ze mam tak samo prosilbym o sprawdzenie tego w miare mozliwosci. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Co ty gadasz? Ja otworzyłem dziś jakieś 5 skrzynek i dostałem dwa skiny. Tylko dzisiaj. Może nie macie szczęścia? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 @Benyxd wydaje mi się, że są stare szansę na drop, które były ustalane jak był pełen serwer myślę, że można trochę zwiększyć % na drop i naprawić błąd z skrzynkami mianowicie pod koniec mapy kiedy daje skrzynki często pokazuje np. MAMA wylosował ( Skrzynie pistoletów) H22 wylosował ( Skrzynie karabinów ) Fr3sh. wylosował ( ) I nic nie dostaje taka osoba, temat już poruszałem u poprzedniego opiekuna, ale nie naprawił. @Person Benyxd and BlantomaN! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benyxd Posted July 22, 2018 Author Report Share Posted July 22, 2018 (edited) to nie wiem ale co otwieram nic nie mam nie wiem czy to zalezy od szczescia czy cos sie dzieje ale warto to sprawdzic i zgadzam sie z kolega wyzej ze tak sie dzieje podczas losu skrzynek pod koniec mapy Edited July 22, 2018 by Benyxd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Szansa na drop ze skrzynek została delikatnie podniesiona, jeśli chodzi o brak skrzynki podczas losowania, to nie zauważyłem żadnego błędu. Sprawdzę to jeszcze jutro i prosiłbym o info jeśli nadal będzie miała miejsce taka sytuacja podczas losowania. Norbert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts