Jump to content

brak Lootu ze skrzynek

Benyxd
 Share

Recommended Posts

wielu graczy zglasza ze co otworza skrzynke nic nie wylatuje otwieraja po pare skrzynek na raz i ciagle nic nie wiem czy jest tak slaby procent lootu czy poprostu jakis BUG doadam ze mam tak samo  prosilbym o sprawdzenie tego w miare mozliwosci.  Pozdrawiam 

@Benyxd wydaje mi się, że są stare szansę na drop, które były ustalane jak był pełen serwer myślę, że można trochę zwiększyć % na drop i naprawić błąd z skrzynkami mianowicie pod koniec mapy kiedy daje skrzynki często pokazuje np.

MAMA wylosował ( Skrzynie pistoletów)

H22 wylosował ( Skrzynie karabinów )

Fr3sh. wylosował ( )

I nic nie dostaje taka osoba, temat już poruszałem u poprzedniego opiekuna, ale nie naprawił.

@Person

to nie wiem ale co otwieram nic nie mam nie wiem czy to zalezy od szczescia czy cos sie dzieje ale warto to sprawdzic :)  i zgadzam sie z kolega wyzej  ze tak sie dzieje podczas losu skrzynek pod koniec mapy 

Edited by Benyxd

Szansa na drop ze skrzynek została delikatnie podniesiona, jeśli chodzi o brak skrzynki podczas losowania, to nie zauważyłem żadnego błędu. Sprawdzę to jeszcze jutro i prosiłbym o info jeśli nadal będzie miała miejsce taka sytuacja podczas losowania.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.