impowered Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Na mnie już czas.. Byłem na tej sieci z wami gdzieś ponad rok, a wszystko zaczęło się od COD 501 z którego pozdrawiam wszystkich graczy tych nowych i starych. Poznałem sporo dobrych ludzi i paru o których szkoda mówić. Z powodów, iż aktualnie jestem zajęty pomimo wakacji, a wolny czas wole przeznaczać na jakiejś wyjście(oczywiste, że często chodzi tu o piwko @Sentence) to nie mam za bardzo kiedy odwiedzać forum. Raczej na stałe już nie wrócę jednak wpadać tu będę żeby zobaczyć co się dzieje. Na koniec przygody chciałbym podziękować wyższej administracji za zaufanie i danie mi szansy na robienie czegoś tutaj pod różnymi kolorkami. W szczególności największe podziękowania dla @don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ który cały czas mi pomagała czy to w zajmowaniu się serwerami CSGO czy to w sprawach na forum. Od razu prośba do opiekunów CSGO o dbanie o serwery jak należy. Jak dla kogoś jak ja kto sie nimi wcześniej zajmował te serwery z głupiej gierki w sercu pozostaną Z ludźmi z którymi mam mieć kontakt to mam, ale zawsze w razie czego jestem na Steam. Dzięki za spędzony tu wspólnie czas i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 2 minuty temu, IMPOWERED napisał: W szczególności największe podziękowania dla @don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ który cały czas mi pomagała I tak wszyscy wiemy że wrócisz Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Pa Kamilku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Impuś czekam na ciebie zawitaj u nas szybko! kontakt mamy wiec się nie żegnamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Trzymaj się! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoxik Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Z farcikiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Zapamiętam cię jako mordeczkę z za*******m avatarem, z fartem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 3maj się mordo i zaglądaj tutaj często! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarteK_ Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Trzymaj się! :l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxoli Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Trzymaj się! Ale i tak powrócisz jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkness. Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Siema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Witaj w gronie- emerycie.. Dzięki za podziękowania, pracowanie z Tobą i inspiracje do tworzenia kolejnych serwerów to była czysta, piękna poezja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
$wirek[KIER] Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Trzymaj sie mordo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukashek Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Przestań tyle pić, to zaczniesz ogarniać rzeczywistość Trzymaj się i powiedzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Czymaj się impuś! COD 501 <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inna Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Trzymaj się, paa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyzar. Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Strzała! Azur z 501 pozdrawia ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
selfie Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Trzymaj się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Trzymaj się i wracaj do nas szybko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts