Jump to content

IMPO mówi goodbye

impowered
 Share

Recommended Posts

Na mnie już czas.. Byłem na tej sieci z wami gdzieś ponad rok, a wszystko zaczęło się od COD 501 z którego pozdrawiam wszystkich graczy tych nowych i starych. Poznałem sporo dobrych ludzi i paru o których szkoda mówić. Z powodów, iż aktualnie jestem zajęty pomimo wakacji, a wolny czas wole przeznaczać na jakiejś wyjście(oczywiste, że często chodzi tu o piwko @Sentence) to nie mam za bardzo kiedy odwiedzać forum. Raczej na stałe już nie wrócę jednak wpadać tu będę żeby zobaczyć co się dzieje. 

Na koniec przygody chciałbym podziękować wyższej administracji za zaufanie i danie mi szansy na robienie czegoś tutaj pod różnymi kolorkami. 

W szczególności największe podziękowania dla @don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ który cały czas mi pomagała czy to w zajmowaniu się serwerami CSGO czy to w sprawach na forum. Od razu prośba do opiekunów CSGO o dbanie o serwery jak należy. Jak dla kogoś jak ja kto sie nimi wcześniej zajmował te serwery z głupiej gierki w sercu pozostaną :D

Z ludźmi z którymi mam mieć kontakt to mam, ale zawsze w razie czego jestem na Steam. 

Dzięki za spędzony tu wspólnie czas i pozdrawiam. 

• Replies 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Witaj w gronie- emerycie.. 

Dzięki za podziękowania, pracowanie z Tobą i inspiracje do tworzenia kolejnych serwerów to była czysta, piękna poezja! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.