chineseman Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 (edited) Czas:16:20 21.07.2018Server: 3MapsSytuacja: Podczas gry napisałem w czacie gry "ciota" moment po tym, jak zabił mnie admin Bartek ( była sytuacja że obaj nie mieliśmy broni więc pobiegłem na niego z kosą a ten zaczął uciekać po czym mnie zastrzelił z pistola) ADMIN jednak uznał, że to było zbyt wielka obraza i postanowił mnie zbanować (Po dwóch rundach dopiero chyba sobie przypomniał albo go zdenerwowałem nwm) na 7 GODZIN gdzie w regulaminie, którego chyba ADMIN NIE CZYTAŁ jest jasno napisane :4. Obraza Admina - 3h | 1 Dzień | 1 TydzieńJeśli admin nawet chciał mnie zbanować to na 3h, a nie na 7 godzin, tylko gdyż mnie nie lubi i go zabijam ps. Proszę Admina o trochę dystansu ("ciota" jest aż taką obrazą yhy a był to pierwszy raz kiedy kogoś "obraziłem" na servie :c) do siebie, ponieważ nie jest on świętą krową i nie powinien nadrabiać swojego EGO w csku :) Prosiłbym także o UB albo chociaż zmniejszenie tego Bana do 3h tak jak jest w regulaminie czyli do 19:20 a nie do 23 Edited July 21, 2018 by chineseman Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarteK_ Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 (edited) Nie wygłupiaj się, gdy Cię zabiłem wyzwałeś mnie więc ban słuszny jedynie co mogę zrobić to skrócić bana do 3h. Proszę o administracje o zamkniecie problemu. Edited July 21, 2018 by BarteK ツ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts