MAMA Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 Nick: @SentencePodobno jakiś pan miał multi konto (nie ważne czy miał czy nie) chodzi o zachowanie moderatora Cytat Blantinio Dziś 18:03 ok MAMA Dziś 18:03 detektyw Blantinio Dziś 18:04 jeśli zobaczysz to oni są akt kiedy ja MAMA Dziś 18:04 @Blantinio Sentens zazdrosny też chciałby żeby mu .. jak On to mówił "lajkujo" MAMA Dziś 18:04 "lajkujo Mi podanie" by Sentence Sentence Dziś 18:05 Nie obchodzi mnie kiedy oni są, obchodzi mnie powiązanie adresów IP z Twoim kontem Freezy! ? Dziś 18:05 @Sentence czyżby multikonto MAMA Dziś 18:05 @Sentence to sprawdź to i nie chwal się na forum , że masz do tego dostęp MAMA Dziś 18:05 zamiast wykonywac robote to gadasz bez sensu Sentence Dziś 18:05 O, patrzcie, trafiłem na żyłe złota hehehehhehe Sentence Dziś 18:06 @Blantinio "Polski Polak", spoko nick ale po co Ci trzecie konto z nickiem "polskipolak.proTM"? XD MAMA Dziś 18:06 @Sentence powinieneś dac bana i nic o tym nie mówić po co załatwiasz sprawy na ogół? Sentence Dziś 18:06 @MAMA bo mam urlop, ja nic nie musze teraz Sentence Dziś 18:07 Niech Conte z IMPO działają, zostawiam to im Freezy! ? Dziś 18:07 O patrzcie! Ferment?! MAMA Dziś 18:07 szkoda słów Czy tak zachowuje się moderator?... Następnym razem będzie reklama na forum innej sieci a moderator powie , że ma urlop? Cytat Zapamiętaj, że Chatbox nie służy do rozwiązywania skarg, banów itp. Masz problem, pytanie, wątpliwość? Zadaj je na forum. Wydaje Mi się , że to działa w dwie strony. Zamiast zbanować i nie robić afery , prowokował dyskusje na sb. Moderator z Niego dobry , przyznam ale takie zachowanie nie przystoi Jeazzus and HideHaru 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 Nie prowokowałem tylko się śmiałem, bo wtedy nawet jeszcze nie sprawdziłem czy faktycznie owy użytkownik posiada multi. Dodatkowo napisałem, że mam urlop aczkolwiek zrobiłem co trzeba. De facto przyznaje się, że pokazałem trochę idiotyzmu. MAMA and Frizuu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
selfie Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Na przyszłość @Sentence nie wdawaj się w niepotrzebne dyskusje i nie pisz publicznie o takich sprawach, tylko rób co do Ciebie należy. A co do multi konta, to ban słuszny ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
selfie Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts