Korbol Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 Takie moje propo może akurat się przyda: 1. Konkurs na max lvl (kto pierwszy osiągnie max lvl wygrywa nie wiem np. premke, vipa itd.) 2. Konkurs na monety (kto wpłaci najwięcej monet do klanu do jakiegoś czasu nie koniecznie do resetu musi być wygrywa) 3. Jest już konkurs topki. Ale można zrobić kto zada najwięcej obrażeń czy coś w tym stylu z top15 4. Najdłuższa liczba czasu na serwerze. Jak coś mi wleci do głowy to napiszę ukashek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukashek Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 Jedynie propozycja z tym lvl'em brzmi sensownie, można by było o tym pomyśleć. Reszta bez sensu jak dla mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted August 10, 2018 Report Share Posted August 10, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts