REDD [t] Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 skarga a w sumie pytanie dlaczego ktoś za obrażanie bana ( ja i słusznie bo obrażałem ) dostaje bana a ktoś kto zaczął mnie wyzywać użytkownik Magus nie poniósł żadnych konsekwencji mimo że był admin na serwie. i to widział. myśle że słowa "nasram ci do mordy" i "jesteś zje**ny" już przekraczają pewne granice. bana dostałem od Paulniki. szkoda w sumie że na tej serwerowni takie sytuacje się zdarzają. chyba że o czymś nie wiem i jest jakiś punkt w regulaminie którego nie zauważyłem. ehh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil :3 Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 Jeżeli nie masz dowodów to nie pisz tematu administracja nic z tą skargą nie zrobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 1. Wzór 2. Dowody 3. Brak wszystkiego Czas na poprawe do godziny 18. Kamil :3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nob_pajczovski Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 (edited) Według mnie to oboje zawiniliscie, jak wspomniałes to oboje wyzywaliscie. Admin nie bedzie za pewne drążył kto zaczął tylko da bana temu co zasłuży i tyle żeby był spokój Edit: Skarga bez sensu, nawet nie pofatygowałes się żeby napisać według wzoru. Edited July 18, 2018 by nob_pajczovski Dodanie paru słów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maykie Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 W dniu 18.07.2018 o 07:29, Sentence napisał: 1. Wzór 2. Dowody 3. Brak wszystkiego Czas na poprawe do godziny 18. Nie poprawiłeś, więc zamykam. Jeazzus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maykie Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts