Everi Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Moj nick w grze : Everti Nick adnima na ktorego skladam skarge : dziuraGG Czas zdarzenia : 16 jul 2018 - 19:25:13 Opis sytuacji : Mojego bana jakiego dostalem brzmi ""niewykonywanie celi oraz zabijanie przez sciany" przed banem zabilem 2 osoby i na ss mozna zobaczec ze go nawet zabilem i zato ze go zabilem dostalem bana i na ss'y mozna zobaczec ze wykonelem moje cele a skan przez sciany mnie skanoja i pisze na u@ admin sam mnie z 2 razy przeskanowal przez sciane albo skrocil droge i nic a ja dostalem odrazu bana na to miast admin pomaga tylko 2 osobom na serwerze a jak inni maja problem z baza i pisza na u@ to admin pisze " mowi sie trudno " albo wogule ignoruje ta osobe albo daje bana pisanie bez celu na u@ tak niemoze byc przez takiego gracza odechciewa sie grania . Demko czas/ss'y : demna niewiem jak ale czas to byla 19:40 tak niejwiecej a link do ss - https://www54.zippyshare.com/v/H8XbbnnP/file.html . Śmieszek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSeriaKa PAM PAM Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Dlaczego skanowal, ban za skanowanie. Skanowanie a szperanie to dwie inne rzeczy, gdyż iż albowiem szperanie- zabicie, odbieranie hp za pomocą nawet minimalnej szpary w kampię( dozwolone) , skanowanie-każde ban do godziny max,więc tak jak wystaje głowa Ci czy stoisz pod ścianą i widzisz jako Tt że jest gość i zbudowana głowa wystaje jest to skanowanie i błąd kamp ponieważ jest za nisko i każdy o tym wie. Do da skanowanie jest do wolne z mapy nie wierzę żeby admin który ma okres próbny zrobił to. @Everi posłuchaj nie zachowuj się tak jak innie bo i tak dostaną bana zadbam o to. Pozdrawiam $uper$eriaKa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śmieszek Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 Słuchaj ja nie skanuje ja szparuje jak jest np hs i nad mną jest duży otwór to mam prawo przez ten otwór zabić jeżeli jest taka możliwość a jeżeli wlatuje to nie przelatuje przeszkód i przechodzę je jak inni. a do u@ nawet nie wiesz ile graczy do nas pisze a poza tym my widzimy jeszcze czat na którym dużo piszą ludzie więc np jak jest jeden admin na serwie to nie zdoła wszystkim od razu odpowiedzieć lub pomóc dla każdego gracza i admina mam tyle czasu ile potrzeba na pomoc Pozdrawiam : DziuraGG Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSeriaKa PAM PAM Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts