Jaszczur Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 (edited) Cześć Jako że mam tu zamiar na troszkę dłużej przycumować, to postanowiłem że się z wami przywitam i napiszę parę słów o sobie. Mam na imię Michał i mieszkam w małej miejscowości niedaleko Radomia. W grudniu stuknie mi 24 lata (13 grudzień ). Interesuje się muzyką, sportem, informatyką i generalnie wszystkim co związane z webmasteringiem i grzebaniem w plikach, po prostu to lubię. Jeżeli chodzi o muzykę to słucham wszystkiego co wpadnie w ucho, natomiast jestem fanem rapowego składu Patokalipsa. Jestem fanem piłki nożnej i klubu FC Porto. Od dłuższego czasu zajmuje się też marketingiem internetowym, zarabianiem w sieci, kryptowalutami i pomnażaniem swoich pieniędzy (inwestycje). Dzięki pozyskanej wiedzy na te tematy, udało mi się wyjść z etatowego systemu i zarabianie w internecie stało się moim podstawowym źródłem dochodu, traktuję to też jako pasję. W CS'a i ogólnie w gry już nie gram od około roku, przez brak czasu i chyba już trochę wyrosłem z tego, tym bardziej że w 1.6 grałem około 14 lat i prędzej czy później musiał się znudzić. Jeszcze niedawno miałem też swoją sieć, która zresztą do dzisiaj istnieje (2 lata), ale parę rzeczy mnie tam zaczęło irytować i szukam miejsca gdzie nie będę musiał się wkurzać. Skończyłem już z cs'em jak i bawieniem się w robienie sieci, więc przychodzę tutaj żeby miło spędzić czas i z wami pogawędzić. Siema PS. wasze FFA kiedyś należało do mnie i było moim oczkiem w głowie, więc idę za serwerem Edited July 16, 2018 by Jaszczur `NN. , NEEQU and aXenDev 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Witam i życzę udanej gry na naszych serwerach! Link to comment Share on other sites More sharing options...
okti890 Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Siemka Link to comment Share on other sites More sharing options...
effect. Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 yoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beki Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Siemasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Witamy Cię na sieci 1shot2kill.pl - (1s2k.pl) Zapraszamy na wszystkie nasze serwery! Mamy nadzieję że zostaniesz u nas na dłużej Z pozdrowieniami, Administracja 1s2k.pl Polub nasz Fanpage oraz dołącz do naszej armii na Steam! Nasz Fanpage (Facebook) Nasza grupa Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAUL #BOT Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 yoooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicken Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolek Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Elo, zapraszam na jb Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmp. Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Si3manko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukashek Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Cześć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michasssss Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Witam cieplutko na sieci 1s2k.pl Zapraszam Cię do odwiedzenia wszystkich naszych serwerów! Z pozdrowieniami administracja 1shot2kill.pl Przy okazji wpadnij na najlepszego Jailbreaka oraz Teamspeaka! Jail: 80.72.42.126:27015 Teamspeak: ts24hours.pl Życzę udanej gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlito ESL Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Wow Witam i witam heh zapraszamy pamiętam nick i 2 pana chicen pozdrawiam Jaszczur 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anja Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 hejka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StalowyBanging Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Siema Jaszczur!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicen Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 (edited) 4 godziny temu, Jaszczur napisał: PS. wasze FFA kiedyś należało do mnie i było moim oczkiem w głowie, więc idę za serwerem Chwalisz się czy się żalisz? Siema @Jaszczur Nie pogrążaj się już bardziej Edited July 16, 2018 by Chicen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaszczur Posted July 16, 2018 Author Report Share Posted July 16, 2018 1 minutę temu, StalowyBanging napisał: Siema Jaszczur!!!!!!!! Teraz, Chicen napisał: Chwalisz się czy się żalisz? Siema ffa zawsze lepsze od coda 201 siema łyse chvje Link to comment Share on other sites More sharing options...
StalowyBanging Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Zapraszam na dd2#2 pokaże ci jak się gra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaszczur Posted July 16, 2018 Author Report Share Posted July 16, 2018 Teraz, StalowyBanging napisał: Zapraszam na dd2#2 pokaże ci jak się gra. steama sprzedałem dawno Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondynek Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 siema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts