Jump to content

Witam cieplutko

Jaszczur
 Share

Recommended Posts

Cześć :) Jako że mam tu zamiar na troszkę dłużej przycumować, to postanowiłem że się z wami przywitam i napiszę parę słów o sobie.

Mam na imię Michał i mieszkam w małej miejscowości niedaleko Radomia. W grudniu stuknie mi 24 lata (13 grudzień :frog_sad:).

Interesuje się muzyką, sportem, informatyką i generalnie wszystkim co związane z webmasteringiem i grzebaniem w plikach, po prostu to lubię. 

Jeżeli chodzi o muzykę to słucham wszystkiego co wpadnie w ucho, natomiast jestem fanem rapowego składu Patokalipsa. Jestem fanem piłki nożnej i klubu FC Porto.

Od dłuższego czasu zajmuje się też marketingiem internetowym, zarabianiem w sieci, kryptowalutami i pomnażaniem swoich pieniędzy (inwestycje). Dzięki pozyskanej wiedzy na te tematy, udało mi się wyjść z etatowego systemu i zarabianie w internecie stało się moim podstawowym źródłem dochodu, traktuję to też jako pasję.

W CS'a i ogólnie w gry już nie gram od około roku, przez brak czasu i chyba już trochę wyrosłem z tego, tym bardziej że w 1.6 grałem około 14 lat i prędzej czy później musiał się znudzić. 

Jeszcze niedawno miałem też swoją sieć, która zresztą do dzisiaj istnieje (2 lata), ale parę rzeczy mnie tam zaczęło irytować i szukam miejsca gdzie nie będę musiał się wkurzać.

Skończyłem już z cs'em jak i bawieniem się w robienie sieci, więc przychodzę tutaj żeby miło spędzić czas i z wami pogawędzić. 

Siema hutsz!

PS. wasze FFA kiedyś należało do mnie i było moim oczkiem w głowie, więc idę za serwerem :thumbsup:

XJsWn1s.jpg

Edited by Jaszczur

Witamy Cię na sieci 1shot2kill.pl - (1s2k.pl)

Zapraszamy na wszystkie nasze serwery!

Mamy nadzieję że zostaniesz u nas na dłużej :)

pozdrowieniami,

Administracja 1s2k.pl

Polub nasz Fanpage oraz dołącz do naszej armii na Steam!

Nasz Fanpage (Facebook)

Nasza grupa Steam

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.