Kamil :3 Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 Twój nick z gry: Kamil :3 Twoje imię: Kamil Wiek: 16 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity):- Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Kamil %3A3/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: Troszke tego jest z 2-3 lat Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 5- ale z chęcią nauczę się jeszcze więcej Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: Od początków grania w cs 1.6 Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Tak cały czas tylko na coś składki wydałem na tamten serwer ponad 30 zl więc wolałem odejść . Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak Czy posiadasz mutacje: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Podczas grania na BB 1s2k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 Jestem na nie! -gt -steam -amxx, no ale możesz się nauczyć -nie kojarzę Cię z serwera jakoś :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 Wpierw regulamin i potem podania. 2.27 Osoby z grupą "Świeżak" nie mogą ubiegać się o admina na serwerach oraz na stanowiska forum. (Wyjątkami są szybkie rekrutacje). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts