Michasssss Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Witam Przychodzę z prośbą, pomysłem takim, iż po każdej zabawie a chociaż większości odebrać brawo mówienia więzniom. W skrócie po zabawie typu chowany podaje przykłąd oczywiscie wszyscy wracają do cel a CT do gr to luz. Następnie więzniowie nadal mają mikro co jest irytujące i trudno poprowadzić runde, a każde powiedzenie "Zakaz używania mikrofonu" prędzej czy pozniej będzie "olane " przez TT lub ominięte. Prosiłbym o rozważenie. Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
effect. Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Moim zdaniem na końcu takich zabaw powinni TT dostać AK I walczyć pomiędzy sobą Bored 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Możesz wydać polecenie "TT używa mikrofonu TT ginie" a jeżeli to olewają to kulka w łeb Nie rozumiem jaki widzisz w tym problem . habawka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michasssss Posted July 9, 2018 Author Report Share Posted July 9, 2018 48 minut temu, Harley Quinn napisał: Możesz wydać polecenie "TT używa mikrofonu TT ginie" a jeżeli to olewają to kulka w łeb Nie rozumiem jaki widzisz w tym problem . Tak zgadzam sie z tym, lecz jak to powiesz już tracisz 1 polecenie i zostaja ci tylko 3. Nie lepiej to skasowac jak się da i tyle po klopocie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomczoog Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 To prawda można by było to ustawić A co do tego zakazu, ktoś ucieknie i będzie cały czas zagłuszał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 Przypomniało mi sie również ze boxa sie nie da włączyć wtedy Tomczoog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nob_pajczovski Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 Dobry pomysł, jestem za. Po zabawach często zdarza się że TT nadużywa mikrofonu dopóki nie dostanie polecenia jak kolega wspomniał: W dniu 9.07.2018 o 20:32, Harley Quinn napisał: Możesz wydać polecenie "TT używa mikrofonu TT ginie" a jeżeli to olewają to kulka w łeb Nie rozumiem jaki widzisz w tym problem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts