Jump to content

Skarga DD2#2

Olek1337
 Share

Recommended Posts

Twój Nick: OLEK

Nick admina na którego jest skarga: dolbo, hant

Treść: Admini ślepi? Ile to można pisać na u@, że koleś czituje? Od 2 map prosiłem o głupie sprawdzenie gracza i zero reakcji, admini sobie grali i gadali przez mikro z innymi graczami Po co wam admin skoro olewacie u@?? Serwer dobry, ale Opiekunowie powinniscie zabrać adminów do okulisty ;] Dopiero gdy gracz o nick palce w natalce napisał na steam do admina który grał na serwerze dostał bana a nick admina hant XDDD Nie piszcie, że admin może nie zauważył jak pisałem kilka to musiał widzieć albo po prosu jest ślepy ;]

Dowody: https://i.imgur.com/AKAo0h9.jpg

obejrzałem kilka akcji tego gracza, nie zauważyłem niczego nadzwyczajnego, 

być może ziomek miał coś pod bindy, nie wiem, te kilka minut, gdy go obserwowałem nie pokazywał ponad przeciętnych umiejętności

przypominam również, że nie mam obowiązku informowania graczy, że kogoś mam "pod lupą"

19 minut temu, Olek1337 napisał:

wystarczyło wejść w bansa i sprawdzić : http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans_new/ban_list.php + ciągle odpalony grał a Ty po prostu nie spojrzałeś na niego

fakt faktem, nie spojrzałem w bansa, ale tylko dlatego, że nie działał ;)  przyznaję się do tegoż błędu, bo poprostu nie sprawdziłem czy bansik już śmiga, gdy oglądałem to nie wyglądało to na spaloną grę (mówię o momentach kiedy go obserwowałem)

suma sumarum gracz został zbanowany więc sprawa została rozwiązana ;)

28 minut temu, dolbo napisał:

fakt faktem, nie spojrzałem w bansa, ale tylko dlatego, że nie działał ;)  przyznaję się do tegoż błędu, bo poprostu nie sprawdziłem czy bansik już śmiga, gdy oglądałem to nie wyglądało to na spaloną grę (mówię o momentach kiedy go obserwowałem)

suma sumarum gracz został zbanowany więc sprawa została rozwiązana ;)

jak to bans nie działał? skoro to był ban z bansa który działa? i niech zacznie czytać u@ razem z hantem, bo serwer schodzi na psy przez takich adminów co sobie grają i nic nie robią :D żeby gracz musiał pisać do admina który jest w grze na STEAM aby zbanował typa, bo nie czyta u@ śmiech na sali XD

Jak widać nie jesteś w temacie więc tłumaczył Ci nie będę ;p czasem sie zdarza że bans nie działa - taki psikus robi i nie trybi. 

Co do hanta sie nie wypowiadam, bo mnie juz nie bylo na serwerze. 

Ja co miałem do powiedzenia juz napisałem w postach powyzej. Decyzja nalezy do opiekunek serwera, a dalsza dyskusja nie ma sensu, a tym bardziej pisanie zdan typu "przez adminow serwer schodzi na psy" ;)

Z logów wynika, że w trakcie Twoich zgłoszeń 2 adminów po kolei sprawdzało tego gracza, więc olewania zgłoszeń i braku reakcji nie możemy im zarzucić.

Nie spojrzeli w bansa, który od niedawna zaczął znów działać - tutaj ich niedopatrzenie.

Przy następnym zgłoszeniu na u@ przez innego gracza zareagował trzeci admin @hant i koniec końców gość otrzymał perma.

Faktycznie trwało to długo, więc apel do adminów:

Nie może tak być, że jest Was kilkoro na serwerze, a cziter biega na aktywnym przez pół godziny.

Jeżeli nie jesteście pewni czy ktoś czituje, proście o pomoc kolegów/koleżanki z administracji i przede wszystkim zawsze sprawdzajcie bansa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.