Sysol Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 Imię: Patryk Wiek: 17 Ilość godzin przegranych: zaledwie 5 godz . Sorki ale wypowiem się trochę dłużej . Wiec jak składałem podanie o admina na naszej sieci napisałem że powróciłem do 1.6 z csgo . Przed csgo grałem od dziecka w 1.6,ale bez steama bo nie zwracałem na to uwagi . Napisałem również że w najbliższym czasie zakupię 1.6 . No i stało się ;) Wcale nie pod to żeby grać w waszym teamie . Dziś grając sobie jak co dzień znajomy,w sumie wujek zapytał się czy chce 1.6. Wiem że cena tej gry wynosi tyle co paczka tofifi czy raffaello. Mam swoje wydatki i zawsze muszę na coś wydać.Ten kto grał ze mną wie jak gram.Z mojej strony tyle pozdrawiam gorąco. Doświadczenie: od dziecko , około 10 lat Link do konta STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198349394789/ Dlaczego ty?: Jestem pewny siebie w tej gierce ,ale nikogo nie lekceważę.Mam chęci do gry i grania w teamie. Co tu dużo mówić chce pomóc 1shot2kill ! Jak oceniasz znajomość map w skali [1-5]: 5 Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Posiadasz mutacje?: Tak Najbardziej pasujące godziny gry?: 11-15, 22-2 . Ciężko mi powiedzieć w których godzinach bo bywa różnie , ale na każdą się dogadam. Norbert , EjdabljuPi , Lisolwir and 2 others 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 @Fr3sh. może z łaski swojej zainteresowałbyś się tym? Temat stoi od 4 lipca i zero odzewu z Twojej strony. Sysol , Ketip and TERROREK 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted July 12, 2018 Report Share Posted July 12, 2018 Czekaj na odpowiedź . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts