0la Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Twoim zdaniem - jaki kraj jest najciekawszy na świecie? Conte , Duszek Kasper and V1rus ✘ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 (edited) Mogą być dwa? W moim oku będą to Chiny i Japonia. A dlaczego? Chciałbym kiedyś zagłębić się w kulturę tych państw. Nie chodzi mi tutaj o biedę, wykorzystywanie taniej siły roboczej, ścisk i nędzę tylko o starożytną kulturę która przekazywana była z pokolenia na pokolenie od wieków i została z pewnością zachowana w małych obszarach. Wiąże się to też z tym że chciałbym zobaczyć stare wioski, poznać przeróżne historie et cetera. Oczywiście chciałbym też zwiedzić takie miasta jak Tokio czy Pekin, bo są po prostu niesamowite(zwłaszcza nocą). PS. Chciałbym zwłaszcza zwiedzić pewne miejsca w obu tych państwach związane z "ryżowymi opowieściami"(jak ktoś nie ogarnia o co mi się rozchodzi niech sobie wygugluje) ^_^ Edited June 30, 2018 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Ciężki wybór ale stawiam na USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Japonia 0la 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebeQQ Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Ciężko tutaj wybierać, ale moim zdaniem są 2 takie państwa. Są to USA oraz Japonia. 0la 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naznaczony1 Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Jak dla mnie to oczywiste ze POLSKAAA ,ponieważ ni się w niej nie dzieje zaroki jakie są takie są ?? w nie których miastach tez idzie pozwiedzac nie koniecznie wyjeżdżać za granice ???? 0la 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Dla mnie najciekawszym krajem jest Australia 0la 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rioX Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Raczej Japonia? Chiny to i w polsce mamy to je pominę xD Ale Japonia jak najbardziej jest tu na miejscu Z drugiej strony to i Dubaj też wydaje się ciekawym miejscem ? 0la 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Japonia - Kraj kwitnącej wiśni 0la and Titania 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmp. Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Zdecydowanie Australia 0la 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V1rus ✘ Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Jak dla mnie najciekawszym jest Japonia oraz Chiny... tak zawsze dużo się dzieje i warto by go odwiedzić kiedyś 0la 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeMaX Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Jak dla mnie to Hiszpania bo tam jest mega pięknie ? 0la 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smerf Maruda Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Polska, wiele regionów i wiele przeróżnych tradycji regionalnych jak i wiele fajnych miejsc do odwiedzenia. Brazylia, jeśli chodzi o kraj który chciałbym odwiedzić i poznać bliżej panującą tam kulturę jak i chciałbym uczestniczyć w karnawale w RIO 0la 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D@widek Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Holandia i USA. 0la 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byr0k Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Trudny wybór, dla mnie najciekawsza jest Japonia. 0la 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxoli Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 Według mnie to... Australia i Hiszpania 0la 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomczoog Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 (edited) Rosja ? Jak widzę te filmiki na YouTubie to się zastanawiam co oni mają w głowach XD Edited July 4, 2018 by Tomczoog Paulinka , okti890 and 0la 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinka Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 Może Australia tururu 0la and 0sTrY 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0sTrY Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 Moim zdaniem Tajlandia 0la 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts