D@widek Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Nick: Dawidekk Imię: Dawid Wiek: 17 Znajomość AMX (1-10): 5 Sprawny i działający mikrofon: Tak Link do swojego GameTracker'a: https://cache4.gametracker.com/player/Dawidekk/91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym pilnować porządku na serwerze, często widzę gdy gracze łamią regulamin oczywiście sam nie jestem święty, chciałbym pomóc i zapewnić graczom spokojną grę. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak STEAM_0:1:425475907 Staż w Counter-Strike 1.6: około 5 lat Czy posiadałeś już admina?: Tak kiedyś już posiadałem. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Przez Wiaderko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sysol Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Na tak ! Okres próbny +wiek +znany +lubiany +steam +mikro - forum do nadrobienia D@widek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Forum leży(a to dość ważne), przez mikro cię nie słyszałem, gt spoko, jesteś nieproblemowy i ogólnie pozytywna mordeczka z ciebie. Masz steam czyli zawsze kontakcik z tobą będzie a serwer potrzebuje ogarniętej administracji. Jestem za okresem próbnym;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kow@l Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Widzę cię często na serwerze nie sprawiasz problemów jedyny minus to forum, ale można spróbować na okres próbny D@widek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LubiePlacki(**) Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 Nie mam zadnych zastrzeżeń.Jest spoko i.ogarnięty mozna z nim pogadac zawsze udzieli info.Jestem za tym abys dostal admina.✋ D@widek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuLA♦♚ Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 Jestem na TAK +aktywny +steam +mikro +wiek D@widek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 Dam Ci szansę. Potrzeba nam aktywnych adminów. Odbierz range w odpowiednim dziale i zgłoś się do mnie na steam. Gratuluje. D@widek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts