JOK3R Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Nick osoby na którą jest skarga: S4NDERKA Opis sytuacji: Banuje graczy bez podstaw nie ogląda jak gracz gra sie zachowuje wyzywa SID/IP gracza oskarżonego:Nie wiem Data zdarzenia:30.06.2018 Dowód [SS, DEMKO]:http://amxbans1s2k.gameclan.pl/surcebans/index.php Rekkiuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekkiuu Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 Po 1 , Jak niby s4nderka ma golda 4 , to może trochę nie ogarnia golda od suprima. Po 2 , skąd ma admina jak nie widziałem podania jak pisała? I po 3, jak kogoś banuje za cheaty , to musi nagrać demko i wejsć na specta , żeby go przejrzeć , a nie z miejsca banować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zernixler Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 (edited) Witaj. Tak, s4anderka uprawnienia admina od @don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ. Na jakich zasadach został jej on nadany, tego nie wiem. Co do demek - dokładnie jak napisał Req, przed zbanowaniem gracza za cheaty należy nagrać demo oskarżające go. W związku z tym, że na serwerze nie było mnie ponad dwa tygodnie ze względu na mój urlop, proszę o wypowiedź @Req CSGO-SKINS.COM, @Vanish12, @Jacob2003, @szczawica oraz @Juan Claude. Póki co czekam na zdanie adminów o jej zachowaniu. / edit, po rozmowie z częścią adminów skargę przyjmuję. @s4nderka traci uprawnienia admina na serwerze, a wszystkie osoby, które zbanowała za kilka minut będą mogły powrócić do gry. Przepraszam za utrudnienia. Jeśli ktoś jeszcze oczekuje na UB przez niesłuszne zbanowanie s4nderki, proszę o kontakt PW. Pozdrawiam. Edited July 3, 2018 by Zernixler™ Rekkiuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zernixler Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts