Jump to content

Skarga

JOK3R
 Share

Recommended Posts

Po 1 , Jak niby  s4nderka ma golda 4 , to może trochę nie ogarnia golda od suprima. Po 2 , skąd ma admina jak nie widziałem podania jak pisała? I po 3, jak kogoś banuje za cheaty , to musi nagrać demko i wejsć na specta , żeby go przejrzeć , a nie z miejsca banować

Witaj. Tak, s4anderka uprawnienia admina od @don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ. Na jakich zasadach został jej on nadany, tego nie wiem. Co do demek - dokładnie jak napisał Req, przed zbanowaniem gracza za cheaty należy nagrać demo oskarżające go. W związku z tym, że na serwerze nie było mnie ponad dwa tygodnie ze względu na mój urlop, proszę o wypowiedź @Req CSGO-SKINS.COM, @Vanish12, @Jacob2003, @szczawica oraz @Juan Claude. Póki co czekam na zdanie adminów o jej zachowaniu. / edit, po rozmowie z częścią adminów skargę przyjmuję. @s4nderka traci uprawnienia admina na serwerze, a wszystkie osoby, które zbanowała  za kilka minut będą mogły powrócić do gry. Przepraszam za utrudnienia. Jeśli ktoś jeszcze oczekuje na UB przez niesłuszne zbanowanie s4nderki, proszę o kontakt PW. Pozdrawiam.

Edited by Zernixler™

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.