Jump to content

Mapy

-TorP-
 Share

Recommended Posts

Czy jest szansa na zmodyfikowanie map ? nie wszystkich oczywiscie ..moze by chociaz jedna zamienic na inna tak dla odskoczni od np nuke .. zauwazylem ze duzo ludzi wychodzi jak jest np ta mapa moze cos nowego :) ?? nie chce mowic co bo albo to zalezy od glosowania ludzi na serwie co bedzie ciezko lub samego admina ktory wybierze inna mapke ktora przypasuje wiekszosci graczy :) sorry ze nie ma ę i ą ale nie chcialo mi sie wciskac :)

Tak ja wyżej chłopaki mówią przydało by się coś zmienić :P Bo za nuke sam nie przepadam ? 
Z drugiej strony tak jak @CuK!3r #Team KOKA powiedział niestety idea 4mapsa ;) 

Chociaż Train, DD2, Overpass, tuscan ? Czemu nie co msc rotacja ;D i było by chyba też dobrze :D
No nie wiem xD

W dniu 4.07.2018 o 15:45, don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ napisał:

Myślę, że podlega to zmianie. Ale określcie się konkretniej na jaką. 

Jezeli jest taka mozliwosc, mozna sprobowac dac zamiast de_nuke - de_train. Nic wiecej nie zmieniac jezeli chodzi o mapy. NIC! Bo to nie bedzie byly 4MAPS. Wiec jezeli jest pozwolenie, ktorego nigdy nie bylo, to mozna sprobowac, jak nie przejdzie, to za jakis czas wroci na de_nuke, czyli tak jak bylo zawsze.

4 minuty temu, RossaNero napisał:

Jezeli jest taka mozliwosc, mozna sprobowac dac zamiast de_nuke - de_train. Nic wiecej nie zmieniac jezeli chodzi o mapy. NIC! Bo to nie bedzie byly 4MAPS. Wiec jezeli jest pozwolenie, ktorego nigdy nie bylo, to mozna sprobowac, jak nie przejdzie, to za jakis czas wroci na de_nuke, czyli tak jak bylo zawsze.

Te_train pasuje tutaj idealnie. 

@Olek1337 proponuje się nie odzywac bo widać ze nawet nie wiesz jakie mapy sa na serwerze ...

jak by miała być zmiana to tylko za de_nuke ale to tez mala szansa ponieważ mapa de_train jest mocno pod CT jeśli się ustawia 4x awp to tt nie ma szans

ja np bardzo chętnie bym zagral overpass lub cache z takich map csgo

do tego ja bym z aktualizowal troszkę mapy np na cs_go dust2,mirage na te z csgo :D co sadzicie na ten temat ?

Edited by CuK!3r #Team KOKA

Ja np lubie nuke... A nie lubie mirage i co i nic xd   jak macie wywalic nuke to prosze o cache lub overpass xd 

A najlepiej zmienicie wszystkie heh

6 minut temu, ♡NeverGoAway.♡ napisał:

Ale nawciskalam przepraszam to przez potluczony telefon. Ledwo w nim widze

Edited by ♡NeverGoAway.♡

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.