-TorP- Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Czy jest szansa na zmodyfikowanie map ? nie wszystkich oczywiscie ..moze by chociaz jedna zamienic na inna tak dla odskoczni od np nuke .. zauwazylem ze duzo ludzi wychodzi jak jest np ta mapa moze cos nowego :) ?? nie chce mowic co bo albo to zalezy od glosowania ludzi na serwie co bedzie ciezko lub samego admina ktory wybierze inna mapke ktora przypasuje wiekszosci graczy :) sorry ze nie ma ę i ą ale nie chcialo mi sie wciskac :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuK!3r #Team KOKA Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 ogolonie pomysl niezły ale nie zgodza sie to jest idea 4map Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enio Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Pomysł niezły i w sumie za nuke pasował by tuscan. -TorP- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuK!3r #Team KOKA Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 ja bym tuta bardziej takie mapy typu de_train de_cache overpass coblestone najpopularniejsze mapy -TorP- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rioX Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 Tak ja wyżej chłopaki mówią przydało by się coś zmienić Bo za nuke sam nie przepadam ? Z drugiej strony tak jak @CuK!3r #Team KOKA powiedział niestety idea 4mapsa Chociaż Train, DD2, Overpass, tuscan ? Czemu nie co msc rotacja ;D i było by chyba też dobrze No nie wiem xD tdxa and -TorP- 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 Myślę, że podlega to zmianie. Ale określcie się konkretniej na jaką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 W dniu 4.07.2018 o 15:45, don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ napisał: Myślę, że podlega to zmianie. Ale określcie się konkretniej na jaką. Jezeli jest taka mozliwosc, mozna sprobowac dac zamiast de_nuke - de_train. Nic wiecej nie zmieniac jezeli chodzi o mapy. NIC! Bo to nie bedzie byly 4MAPS. Wiec jezeli jest pozwolenie, ktorego nigdy nie bylo, to mozna sprobowac, jak nie przejdzie, to za jakis czas wroci na de_nuke, czyli tak jak bylo zawsze. Nunko , Maly Jasiu:) , REDD [t] and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 4 minuty temu, RossaNero napisał: Jezeli jest taka mozliwosc, mozna sprobowac dac zamiast de_nuke - de_train. Nic wiecej nie zmieniac jezeli chodzi o mapy. NIC! Bo to nie bedzie byly 4MAPS. Wiec jezeli jest pozwolenie, ktorego nigdy nie bylo, to mozna sprobowac, jak nie przejdzie, to za jakis czas wroci na de_nuke, czyli tak jak bylo zawsze. Te_train pasuje tutaj idealnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nunko Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Możemy spróbować na okres próbny dac taka zamiane i zrobic temat jech każdy sie wypowie czy jest ok i opinie graczy a wtedy przeanalizujemy czy zostawić czy wrócić do poprzedniej mapki Link to comment Share on other sites More sharing options...
rioX Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Co do traina? Czemu nie zawsze to coś innego - bo ten nuke już nudzi i to ciągłe kampienie na dachu XD jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuK!3r #Team KOKA Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 dokładnie jak dla mnie de_train to dobra rotacja będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 mistrzowie serwera 4MAPS. 2 takie same dyskusje prowadzone jednocześnie Rossa Voorhees , Gnomek and rioX 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted July 10, 2018 Report Share Posted July 10, 2018 6 godzin temu, Zimny napisał: mistrzowie serwera 4MAPS. 2 takie same dyskusje prowadzone jednocześnie Tu jest wszysyko jak zawsze pod kontrola xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek1337 Posted July 10, 2018 Report Share Posted July 10, 2018 Klasyk czyli MIRAGE DUST2 można dać Traina i Inferno Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuK!3r #Team KOKA Posted July 10, 2018 Report Share Posted July 10, 2018 (edited) @Olek1337 proponuje się nie odzywac bo widać ze nawet nie wiesz jakie mapy sa na serwerze ... jak by miała być zmiana to tylko za de_nuke ale to tez mala szansa ponieważ mapa de_train jest mocno pod CT jeśli się ustawia 4x awp to tt nie ma szans ja np bardzo chętnie bym zagral overpass lub cache z takich map csgo do tego ja bym z aktualizowal troszkę mapy np na cs_go dust2,mirage na te z csgo co sadzicie na ten temat ? Edited July 10, 2018 by CuK!3r #Team KOKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERROREK Posted July 10, 2018 Report Share Posted July 10, 2018 Myślę, że sama zmiana mapek na css urozmaiciła by grę w jakimś stopniu, a jestem też zatym, żeby inferno wymienić na css_cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maly Jasiu:) Posted July 10, 2018 Report Share Posted July 10, 2018 Zamiast de nuke coś nowego bo ludzie płaczą ciagle że kampia na dachu a ct raszuje :D troche nowosci by sie przydalo de train albo tuscan jak najbardziej jestem za:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondynek Posted July 10, 2018 Report Share Posted July 10, 2018 jak najbardziej jestem za tym zeby wyrzucic nuke i zastąpic go trainem Maly Jasiu:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowElite Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 Oczywiście za zamianą nuka na traina. Nuke jest patologią kampa dach albo full rash ct i każdy płacze że tt na dachu a ct rashuje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverGoAway.♡♡ Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 (edited) Ja np lubie nuke... A nie lubie mirage i co i nic xd jak macie wywalic nuke to prosze o cache lub overpass xd A najlepiej zmienicie wszystkie heh 6 minut temu, ♡NeverGoAway.♡ napisał: Ale nawciskalam przepraszam to przez potluczony telefon. Ledwo w nim widze Edited July 11, 2018 by ♡NeverGoAway.♡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts