VinnCiDa Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 (edited) Chciałem zgłosić , iż perk Betonowe Ciało jest zbugowane. Nie działa tylko 10 sekundale całą rundę. Edited June 29, 2018 by VinnCiDa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Beton działa poprawnie a więc nie wiem skąd to zgłoszenie, testowałem i było okej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gozdan Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 22 godziny temu, VinnCiDa napisał: Chciałem zgłosić , iż perk Betonowe Ciało jest zbugowane. Nie działa tylko 10 sekundale całą rundę. jest takie cos jak twardy baniak i jak masz beton mozesz dokupic wiec poprostu trzeba to kontrolowac i to do nas nalezy do adminów Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 No to jest przecież punkt w regulaminie że nie można mieć tego i tego. Wczas się obudziliście. P.S. Zgłosiłem też propozycje że gdy kupisz twardy baniak w sklepie to automatycznie ci będzie wywalać beton z perku jak ci poleci. Pojawi się przy resecie. THOR 1920 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 Propozycja została zaakceptowana!Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycja zostanie dodana przy najbliższych dniach. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts