mutantttd Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Witam mam problem nie wiem jak go opisać macie tutaj filmik za pomoc bardzo dziękuje filmik:https://youtu.be/XU4oDxHMbOs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 @mutantttd Wejdź w folder Half-Life > csstrike > media albo valve > media - tak czy inaczej znajdź w plikach cs'a folder media i poszukaj pliku i nazwie "gamestartup". Jest to plik muzyczny (zapewne .mp3) - odtwórz go i napisz mi, czy jest to ten sam dźwięk, który słyszysz w menu cs'a. Jeśli tak, to usuń go i po sprawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kingu Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 Najszybciej reinstal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spr!nt<3 Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 (edited) Reinstal i będzie gites pliki wrzucą się na nowo. Grzebałeś tam coś ? Edited July 4, 2018 by Spr!nt<3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 @Kingu @Spr!nt<3 Po co reinstalować grę ( ryzykując utratę wszystkich bindów ) kiedy można to zrobić opisanym przeze mnie sposobem? - Działa, sam sprawdzałem Brak zainteresowania se strony autora, a jako że sposób rozwiązania problemu został podany, to temat zamykam. Kingu and Spr!nt<3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts