Popular Post V1rus ✘ Posted June 29, 2018 Popular Post Report Share Posted June 29, 2018 (edited) Pisaliście, że ta seria wpadłam Wam w gust. Postanowiłem ją dalej pociągnąć za @Atencjusz Więc zapytałem kolejne 15 osób jak się tu znalazły, oto ich odpowiedzi. Grafika @okti890. @Smajlejka Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Na sieć dołączyłam dzięki @Chandler Bing. Rozmawialiśmy na ts'ie o sieciach, wspomniał o tej i tak oto jestem. Już wcześniej myślałam, czy się przypadkiem nie zarejestrować. Jestem leniwa i jednak olałam ten temat, ale skoro on tutaj siedzi, to w końcu to zrobiłam. @warning Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Pewnie, no problem, otóż na sieć dołączyłem dzięki cod modowi 401 - szukałem jakiegoś fajnego serwerka, i tak oto znalazłem cod mod 401 ;). Pograłem sobie troszkę na serwerze, i stwierdziłem że złożę podanie na administratora serwera, i taki oto sposób moje konto na forum się pojawiło ;]. @RadecTheBeast Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Grałem na poprzednim serwerze ale niestety już serwer upadł. Po trzech miesiącach przerwy znalazłem wasz serwer gdzie grali gracze z poprzedniego serwera jak wspominałem wcześniej. @ChmielxDD Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Po prostu kiedy zaczynałem grac w cs'a1.6 to natrafiłem na waszą serwerownie. @Req CSGO-SKINS.COM Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Grałem wtedy na ZM serwerze , wtedy chciałem napisać podanie na admina i spytałem się jaki jest forum serwera. Podali napisałem odrzucono. Wtedy zacząłem powoli i codziennie wbijać na 1s2k.pl , jak widać teraz jestem adminem na serwerze cs:go Only Mirage #2. @As-cyteris Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Cześć. Jasne dołączyłem gdyż kumpel mnie namówił na grę ma serwerze basebuilder w 1.6. Początkowo mieliśmy grać w CS:GO(też serwer bb) ale jakoś tak wyszło że 1.6 i ten serwer (po prostu przypadek) Pozdrawiam. @VexuAn Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Jasne. Do sieci dołączyłem przypadkiem w tamtym roku już 2 sob będzie rok. Grałem Mm z kolegami ale postanowiłem wejść pograć 4Fun i z jednego serwera na 2 i tak szukałem swojego i nagle trafiłem na 1shot mirage. Dostałem wtedy Bana od jednego z tamtych adminów (Przypadkowy) napisałem podanie o UB i tak już zostałem. @#Legendary Elooo Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Witam. Na sieć trafiłem przypadkiem :D. Poznałem tam sporo graczy, mało z nich gra tu teraz a szkoda. Głównie grałem tu z powodu że grali Kera, @Roni, Pan @Rougarou oraz @Unearned >.< (osób było na pewno więcej ale już nie grają xD). Dużo osób mnie namawiało bym pisał podanie na admina GO:MOD i od tamtej pory tu jestem. Pozdrawiam. @Sysol Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] A tak zobaczyłem w wyszukiwarce serwerów i coś mi się skojarzyło ze kiedyś coś chyba grałem na tej sieci . No i wszedłem na serwer potem na forum i tak tu jestem. @Tomczoog Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Jasne. Po upadku sieci DeagleShot(stara sieć właściciela DD2 #3), szukałem serwerowni z fajnym serwerem JB, a jednocześnie ogarniętym dobrym forum. Po około 2 miesiącach szukania znalazłem 1s2k.pl @Książe Nieporządek♕♕ Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] jasne nie ma problemu Historia zaczęła się tak: W 2017 szukałem serwera JB. Grałem przez parę miesięcy i miałem przerwę. Od jakiegoś miesiąca gram na 3 maps CS:GO i jestem adminem. Pozdrowionka @Lord Voldemort Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Szukałem jakiegoś ciekawego Jailbreaka, gdyż ten na, którym grałem wcześniej mi się znudził... Trafiłem tutaj... Na początku pomyślałem Jailbreak jak Jailbreak ale po chwili oglądając tabele gracz ( ranking ) zobaczyłem nicki dwóch moich znajomych, których znałem z jeszcze innego serwera. Tymi znajomi byli @Tomczoog oraz Paulinka. Nie gram tu zbyt długo, ale jeśli chodzi o rozpoczęcie przygody z tą siecią, to tak się to zaczęło... @Gronoss Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Dołączenie do sieci hmm .. wszystko zaczęło się od tego, ze mój brat pobrał cs1.6 ns na mój komputer jak bylem w pracy i kiedy wróciłem zobaczyłem , ze gra zainteresowałem siei sam zacząłem grac. Pierwszy server na jakim się pojawiłem był only dd2 #2 nie spodobała mi się opcja z duble jump i przeniosłem się na #3 tam grałem dwa może 3 tygodnie i kiedy zauważyłem, ze są potrzebni admina to od razu kupiłem Steam i tak o to jestem tutaj. @Alergon ZM Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Z bardzo miłą chęcią. No więc grę zacząłem od marca 2016 roku trafiłem wtedy ogólnie na serwer Zombie Mod. Do dzisiejszego czasu przegrywam na nim dużo czasu. Na serwer trafiłem dzięki graczowi @Vakson. No i tak to się skończyło @Ksieciunio_v2 Mogę zająć ci chwilę? masz ochotę mi odpowiedzieć na pytanie? [P] Jak dołączyłeś/aś do naszej sieci 1s2k.pl? [O] Słuchaj dziwna historia, przestałem grać w cs'a gdzie grałem amatorsko na 2 sieciach na których później bylem adminem, skończyła mi się faza na cs'a i zaprzestałem grę. Oczywiście po uprzednim złożeniu rezygnacji, tak przestałem grac w cs'a i po 2 latach wszedłem na Steam i myślę pyknę sobie jedna mapę w historii był właśnie jeden z serwerów na którym obecnie jestem u was adminem, wiem ze serwer był w historii cs'a, ale kiedy na nim grałem ciężko powiedzieć, wszedłem raz i tak już zostałem zaznaczam ze jestem nowa osoba u was. Staram się dorównać poziomowi gry acz kolwiek to potrwa. Dzisiaj na Tyle! Dziękuje wszystkim za poświęcenie chwili czasu na odpowiedź! Przepraszam że na wstępie nie ma innych linków do ciekawostek, ale zrobiłem jeden ogólny spis. Link do ogólnych - Spis Ciekawostek o użytkownikach jak znaleźli się na sieci 1s2k.pl Edited June 29, 2018 by RIP V1rʊs™ [*] Smajlejka , stypekxdd , BELMONDO and 9 others 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Yyy w pierwszym jest błąd z nickiem, powinna być @Smajlejka V1rus ✘ and Smajlejka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielonaa. Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Kolejna dobra robota łap + za pracę jaką włożyłeś w to przedsięwzięcie V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Poleciało serducho za super pracę! V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smajlejka Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Jestem tu, AAAAA XD Bjutiful stypekxdd , Puchaty and V1rus ✘ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
okti890 Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Jak zawsze dobrze odwalona robota! Czekam na #10 i moją nową grafikę V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejvikk Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 Supcio :D V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stypekxdd Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 Bardzo fajne, łap plusika! EMERYTOWANY SPIZGANY [*] and V1rus ✘ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts