Arcylord Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Witam w chwili gdy to pisze na serwie coś się stało a mianowicie siadła część pluginów i nie działa sklepsms co znaczy ze nie działają też premki vipy i inne usługi z niego. Proszę by nam powiedziano co się właściwie stało oraz by jak najszybciej to naprawiono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukashek Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Potwierdzam te problemy. Klasa premium mi nie działa, tak samo jest z adminem który również mi nie działa. Arcylord 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Prawdopodobnie stało się coś z amxx, ale pewności nie mam, musicie poczekać na @d0naciak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Wszystko zostało już poprawione. ukashek and Arcylord 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0naciak Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts