Jump to content

Vakson musi odejść

LeOn Zaawodowiec
 Share

Recommended Posts

Witam chciałbym poruszyć jedna kwestię jaką jest Admin Vakson sam byłem świadkiem jak prowokuje do wyzywania go po czym banuje z wielka satysfakcją że ktoś nie pogra Ja sam byłem Ofiarą takiej prowokacji wielokrotnie Vakson Nie jest dobrym kandydatem na admina widać że czerpie energie z banów które wynikają z jego prowokacji. Admin wyzywa nas graczy po tym jak mu odpiszemy cos podobnego od razu ban, swojej winy nie widzi Nie wiem może nie ma kolegów i banuje jak leci ale takie zachowanie nie może mieć miejsca trzeba z nim zrobić porządek Żeby gracz był wyzywany i prowokowany przez admina to już za dużo. Wnioskuje o zdjęcie Vaksona z listy Adminów A to że nie mam mikrofonu to jest moja sprawa i Admin nie musi mnie banować za to że go nie mam Bo niby mam 13 lat i jestem za gó*****y za tą gre> człowieku daj spokój mam 21 i nie powinieneś sie przejmować tym w jakim wieku jestem Pozdrawiam 

• Jeżeli nie dasz mu ap albo rzucisz pake gdy sobie expi juz jesteś przegrany i jako pierwszy na liście żeby dostać bana tylko za co ? hmm może sprowokujemy wyzwiemy a może gracz odpyskuje i bedzie podstawa żeby dać bana 

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

1. Dostosuj się do wzoru 

2. Vakson miał admina i dobrze się sprawował

3. On banuje za coś.

4. Wczoraj na mapie cs_devils grałem sobie na serwie , gdy był mod assasin mode zabiłeś mnie i napisałem jakie mam lagi , a Ty napisałeś w moją strone , żę mam zamknąc ryj szczeniaku i wczoraj jak Vakson wbił i Czosnek miałeś dostać bana za obraze Czosnka , ale uciekłeś z serwera.

Edited by Req CSGO-SKINS.COM

Nie widze nic takiego z podstawą do bana gościu Moje zdanie wynikneło z jego prowokacji proponuje przewinąć konsole wyzej i zobaczyć co on tam pisał Bo pokazujesz moje teksty a jego? No widzisz gościu nie jest tak łatwo teraz bronić kolegi coo ? A to że sobie wejde na serwer to tylko po to żeby pograć a nie sie kłócić z niedorozwojami pozdrawiam 

Edited by LeOn Zaawodowiec

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.