Popular Post Hasagi Posted June 29, 2018 Popular Post Report Share Posted June 29, 2018 Twój nick: Hasagi Nick gracza/admina: Poli Opis sytuacji: Powiedziałem 3 razy (nie używam brzydkich słów) na serwerze i to takie z du*y z bomby i mi bana na 3 godziny wlepił (nie obrażam), przez takich (nie obrażam) mody typu JB będą sztywniackie i (nie używam brzydkich słów). Po to jest ten mod zeby było śmiesznie a nie każdy tutaj szacuneczek, kulturka gitarka sztywniutko, roleplaj na cs 1.6 policja ronczki do gury itp, (nie używam brzydkich słów) w leb (nie obrażam) IP/SID: Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1111374552 ' Data i czas zdarzenia: 2018-06-29 Dowody(ss/demko): Co to za dowody mają być, Mariusz Max kolonko mówię jak jest proszę o unbanika bo oczywiście kolega wyżej nie wie co to fun mode, i za rzadkie (nie używam brzydkich słów) banów być nie powinno, w końcu te (nie używam brzydkich słów) nie były do nikogo skierowane Na końcu gdy dał mi bana na 3 godzinki napisalem mu co o nim myśle bo ten typ to mi chyba już 4 bana za tą (nie używam brzydkich słów) kulutrę daje, i mam to w (nie używam brzydkich słów) będę się tak zachowywał specjalnie w stosunku do takich (nie obrażam) jaką jest ten typ, elo pozdro i z farickiem wielkie elo benc habawka , Czarnaa ^^ , Kubusiek and 8 others 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bored Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Otóż moim zdaniem, nasz opiekun dobrze postąpił, ponieważ na naszym serwerze grają też młodsze osoby, a wiadomo że raczej większość osób będzie zdegustowanych, gdy taki chłopiec zacznie klnąć jak szewc, oraz wyzywać inne osoby słowami poznanymi tutaj. A pozatym nie wiem jak ty, ale ja na naszym jailbreaku potrafię się bardzo dobrze bawić bez przekleństw. Jestem Misiu , AMI and L3G3ND4 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 (edited) No ładne , te twoje wypociny. Jeżeli twierdzisz pseudo prawilny "16 latku" że jak wchodzisz na serwer to co drugie słowo możesz używać przekleństw to grubo. Na serwerze są też młodsze osoby którą nawet ty jesteś , rozumiem w domu tak do każdego mówisz to nie moja sprawa. Jeżeli twierdzisz że dostałeś bana za 3 razy powiedzenia słowa "Kurwa" to się grubo mylisz. Hm jeżeli dla ciebie JailBreak jest po to żeby tam wbić po przeklinać i po wyzywać jak trafi się okazja to panu podziękujemy i kara będzie się zwiększać. "Na końcu gdy dał mi bana na 3 godzinki napisalem mu co o nim myśle " HAAAAAAAAA dobre , Jeżeli powiedzenie "Śmieć je***y twój stary" te słowa miały być kierowane do mnie to twoja inteligencja jest bardzo mała "pszykro" po tych słowach Kierowanych w strone mojego "Ojca" stwierdziłem że odpoczniesz sobie dłużej. Ban jest słuszny nie zostanie ściągnięty, a skarga nie wiem po co wgl napisania a no tak prawilny "16 latek" Hańba dostałem bana na tydzień za kulture jak to tak skandal. Skarga jest nie słuszna. Edited June 29, 2018 by Shōto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts