Jump to content

Hasagi
 Share

Recommended Posts

Otóż moim zdaniem, nasz opiekun dobrze postąpił, ponieważ na naszym serwerze grają też młodsze osoby, a wiadomo że raczej większość osób będzie zdegustowanych, gdy taki chłopiec zacznie klnąć jak szewc, oraz wyzywać inne osoby słowami poznanymi tutaj. 

A pozatym nie wiem jak ty, ale ja na naszym jailbreaku potrafię się bardzo dobrze bawić bez przekleństw. 

Guest Shōto

No ładne , te twoje wypociny. Jeżeli twierdzisz pseudo prawilny "16 latku" że jak wchodzisz na serwer to co drugie słowo możesz używać przekleństw to grubo. Na serwerze są też młodsze osoby którą nawet ty jesteś , rozumiem w domu  tak do każdego mówisz to nie moja sprawa. Jeżeli twierdzisz że dostałeś bana za 3 razy powiedzenia słowa "Kurwa" to się grubo mylisz. Hm jeżeli dla ciebie JailBreak jest po to żeby  tam wbić po przeklinać i po wyzywać jak trafi się okazja to panu podziękujemy i kara będzie się zwiększać. "Na końcu gdy dał mi bana na 3 godzinki napisalem mu co o nim myśle " HAAAAAAAAA  dobre , Jeżeli powiedzenie "Śmieć je***y twój stary" te słowa miały być kierowane do mnie  to twoja inteligencja jest bardzo mała "pszykro" po  tych słowach Kierowanych w strone mojego "Ojca" stwierdziłem że odpoczniesz sobie dłużej. Ban jest słuszny nie zostanie ściągnięty, a skarga nie wiem po co wgl napisania

a no tak prawilny "16 latek" Hańba dostałem bana na tydzień za kulture jak to tak skandal. Skarga jest nie słuszna. 

Edited by Shōto

Guest Shōto
Problem został rozwiązany!

Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.