Eye Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Witam, chcialbym zaproponowa zmiane mapy lub dwoch. Proponuje dodac traina zamiast nuke/mirage lub tuscan zamiast nuke/mirage mozna by tez rozwazyc propozycje zwyklego dusta lub eldorado. Dodaje ankiete Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERROREK Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 (edited) Osobiście jestem na nie. Jak już można by było zmienić Dusta2 na wersję CSS. Inne mapki też można zmienić na CSS, myślę że odświeżyło by to grę Edited June 28, 2018 by TerrorMW3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Posted June 28, 2018 Author Report Share Posted June 28, 2018 15 minut temu, TerrorMW3 napisał: Osobiście jestem na nie. Jak już można by było zmienić Dusta2 na wersję CSS. Inne mapki też można zmienić na CSS, myślę że odświeżyło by to grę Tak tylko ze na mapie mirage zostaje 20 osob nawet czasami nie a zmienia sie na dust2 i jest max ludzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondynek Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 ja bym wyrzucil inferno i dal train/tuscan Fiu fiu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Ten temat jest nie aktualny, bo byl 100500 razy omowiany, to jest 4maps, chcesz innych map, idz na ffa lub inne serwery. Ale odswiezyc te mapy na css mozna, lub dodac na czas wakacji cos takiego jak bylo dodane zima. Bylo fajnie, nikt tych map nie zamieni, bo wlasnie na TYM POLEGA 4MAPS, wlasnie na tych 4 mapach!!! Fiu fiu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuss Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 jak ja nie znam mowych map i staty bd spadac w dol za misst isc w gore wole sotastac juz przy tych mapach co sa Gnomek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 Niestety jak widzę spora część osób zapomina o tzw. randomach, którzy na forum nie wchodzą, a na serwerze grają, i grają hmm... jeszcze bardziej casualowo niż wy. Mapy podane tutaj mają wady. Train jest strasznie mapą "kucaną" i nie cieszy się jakimś MEGA zainteresowaniem, z resztą można to dostrzec na serwerach typu COD/FFA i tylko możecie pogorszyć tym sytuacje względem ilości graczy. Tuscan o tym to już nawet nie wspomnę, bo nie widziałem tej mapy od bóg wie jak dalekiego czasu, poza tym jest jeszcze bardziej mapą unikaną przez graczy, nie znają tam miejscówek, a co tu mowa o bsach, sam nie pamiętam nawet w tej chwili dokładnych miejsc BS'ów. Zapewne i część z was głosuje na to tylko z sentymentu aby sobie przypomnieć niż faktycznie z myślą o pełnej puli graczy na serwerze. Dust można stwierdzić, że pod względem stronniczym jest jeszcze bardziej nieugięta po stronie CT niż nawet NUKE, terro ma tylko 2 opcje wejścia, dołem lub trupem. Doł 2/3 AWP i nie ma podejścia, 10 CT w trupie i TT błąka się po respie i będą lecieć bany na kampienie... totalnie nie przemyślana mapka. Eldo... fajna na COD'y, słaba na FFA, a i ta mapka dość ostro stronnicza po stronie CT Z mapami CSS był pewien problem, że sporo osób narzekało dlatego były wstawione na serwer od razu mapki standardowe. @Roni nawet swego czasu na swoim DD2 testował różne kombinację map DD2, niestety testy wyszły negatywnie, możecie wierzyć lub też nie, ale razem próbowaliśmy swego czasu sprostać waszym oczekiwaniom, po czym efekt był zaskakująco negatywny, bo tak jak wspomniałem na początku nie wszyscy gracze są forumowiczami dlatego te ankiety nie dają 100% poglądu na sytuacje na serwerze względem poglądów na temat zmiany map. Jedyną neutralną mapą jest CACHE tak naprawdę, mapa bardzo prosta, nie za duża, w przeciągu 2/3 rund można poznać mapkę w całości bez obaw, że ktoś się zabłąkana w drodze na bsa. Nuke'a sami chcieliśmy z @Roni zmienić parę razy, niestety nigdy nie podjęliśmy decyzji, bo zawsze wypadało nam coś innego pilniejszego do przypilnowania, względem rozwijania tego moda, czy też względem spraw typowo sieciowych (o sprawach prywatnych nie wspominając), bo jeśli już opiekun postanowi jakąkolwiek mapę zmienić to przede wszystkim musi przypilnować statystyk ilości graczy i jeśli one spadną przywrócić starą mapę. Nunko , Maly Jasiu:) , Gnomek and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nunko Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Zamykam gdyż są 2 takie same tematy w sprawie map Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nunko Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts