~Rezzz :P Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Witam, poproszę o jakas pomoc bo na necie tego nigdzie nie widze, wbijam na serwa pogram kilka sekund czasem kilka minut i tu nagle Kicked for move commands flooding (Avg) robiłem reinstal cs oczywiscie steam, myslalem ze moze komendy zle czy cos ale nic nie pomaga, nie kapuje tego wogole, z gory dzieki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Problem występuje tylko na danym serwerze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Rezzz :P Posted June 28, 2018 Author Report Share Posted June 28, 2018 (edited) tak ten problem tylko na jali u mnie wystepuje, dodam ze mam win 10 pro, Edited June 28, 2018 by ~Rezzz :P wazny dopisek sorki win. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Powodem błędu jest zbyt częste spamowanie lub wchodzenie na serwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Rezzz :P Posted June 28, 2018 Author Report Share Posted June 28, 2018 (edited) troszke dziwne bo jak wbijam na serwa, jest 20/32 graczy to wbija na jedno klikniecie bez spamowania jak jest np pelny serwer. A ten problem wystepuje przy kazdej ilosci graczy, tak samo czy gram w to codziennie czy raz na tydzien to problem ten sam a zawsze wbijam jak nie ma plenego serwa, np 15.25.10/32 graczy, do tego jesli gram np 15 min to jak moze mi to spamowac ? :/ edit, jesli chodzi o spam pisaniem to ja praktycznie nie pisze nic wogole nawet mikra wiele nie uzywam :/ chyba ze jakies inne spamy ? Edited June 28, 2018 by ~Rezzz :P eh znowu dodatek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 W takim razie najprawdopodbniej wymagana będzie aktualizacja serwera, @Kub1nho ツ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts