Thomas Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Wzór: 1. Imię: 2. Wiek: 3. Link do GT: 4. Miałeś już jakieś doświadczenie?: 5. Dlaczego Ty: 6. Jak widzisz swoją pracę?: 7. Pomoc finansowa dla serwera?: 8. Ile przegrałeś czasu na serwerze? 9. Kontakt: Wymagania: - Duża aktywność na forum - Duża aktywność na serwerze [MINIMUM 40 GODZIN] - Dobra opinia wśród graczy oraz adminów - Pomoc finansowa - Umiejętność współpracy w grupie - Uczciwość - Duże ambicje, nie poszukujemy opiekuna na miesiąc, dwa miesiące bądź opiekuna co ma zamiar siedzieć i się delektować większymi uprawnieniami zaniedbując tym samym swoją pracę. Lisolwir , Rekkiuu and Vakson 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lisolwir Posted June 27, 2018 Popular Post Report Share Posted June 27, 2018 1. Imię: Adam 2. Wiek: 19 (W lipcu 20) 3. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Alergon/145.239.237.178:27015/ 4. Miałeś już jakieś doświadczenie: Niestety nie, lecz jestem Adminem na tym serwerze i ogarniam moda. 5. Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc obecnemu @Thomas w dalszym pilnowaniu i rozwojowi serwera. 6. Jak widzisz swoją pracę?: Swoją pracę widzę przez długi okres czasu i chciałbym zostać z wami jak najdłużej. 7. Pomoc finansowa dla serwera?: Od czasu do czasu jakąś dotację na rozwój serwera oczywiście mogę dać. Nie ma żadnego problemu. 8. Ile przegrałeś czasu na serwerze?: Na serwerze gram już prawie rok, wszyscy gracze doceniają moją staranność i zaangażowanie w administrowaniu. 9. Kontakt: GG/Forum BlancioR ツ , piesio DD2 , BlowJobQueen <3 and 15 others 15 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Vakson Posted June 27, 2018 Popular Post Report Share Posted June 27, 2018 (edited) 1. Imię:Piotrek 2. Wiek:17 3. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Vakson/145.239.237.178:27015/ 4. Miałeś już jakieś doświadczenie?:Niestety nie,ale jestem adminem i dobrze się sprawuje i ogarniam tego moda. 5. Dlaczego Ty:Chciałbym jakoś pomóc obecnemu opiekunowi @Thomas oraz pomóc,żeby się dalej ten serwer rozwijał. 6. Jak widzisz swoją pracę?: Chciałbym się zaangażować,żeby serwer coraz bardziej się rozwijał. 7. Pomoc finansowa dla serwera?: Od czasu do czasu mógłbym dać od siebie jakieś 20-30zł miesięcznie,jak będzie potrzeba. 8. Ile przegrałeś czasu na serwerze?Na serwie już gram ponad pół roku,może więcej. 9. Kontakt:GG/Forum Edited June 27, 2018 by Vakson CzosnekS , Ekscelencja. , DeadGuy and 10 others 9 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post DeadGuy Posted June 29, 2018 Popular Post Report Share Posted June 29, 2018 (edited) 1. Imię: Łukasz 2. Wiek: 23 3. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/DeadGuy/145.239.237.178:27015/ 4. Miałeś już jakieś doświadczenie?: Byłem współwłaścicielem dawnego serwera ZM (Z unikatowym systemem lvl'i) ok 4 lat temu. Administratorem na wielu modach (dodatkowo technikiem) 5. Dlaczego Ty: Serwer nie miał ogarniętego opiekuna od czasu NEQU'a (Thomas niestety ma na głowie jeszcze jeden serwer oraz posade J@). Wiem co i jak działa, jestem programistą. 6. Jak widzisz swoją pracę?: Robić co do mnie należy orazwprowadzać na serwer nowości oraz jakieś eventy (Typu świąteczne, wakacyjne itd.) 7. Pomoc finansowa dla serwera?: Jestem w stanie dołożyć się do serwera, oczywiście w granicach rozsądku (Mam na głowie Mieszkanie, Samochód oraz odkładam na ślub) 8. Ile przegrałeś czasu na serwerze?: Ponad 298 godzin od Grudnia 2017 (Praca praca i praca) 9. Kontakt: Forum/Steam/FB oraz jeśli będzie taka potrzeba mogę podać nr telefonu Dodam od siebie, że sam też czasu aż tak dużo nie posiadam, pracuje w systemie 4-o brygadowym, plus dorzucam sobie jakieś fuchy co by się dorobić większych pieniędzy. Z dniówek wracam mniej więcej o 19/20 i kładę się spać przed 23, z nocek wracam po 6 rano, kładę się spać i wstaje przed 14 i do 17 jestem dostępny Edited June 29, 2018 by DeadGuy pietrek <3 , BlancioR ツ , Harley Qauinn and 9 others 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted July 8, 2018 Author Report Share Posted July 8, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Marszałek and Lisolwir 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts