Kubusiek Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Tak, to znowu ja, i znowu piszę w imieniu @Fr3sh. z wiadomych przyczyn. Twój nick: Fr3sh. Nick gracza/admina: `DestroyeR Opis sytuacji: Dałem polecenia, potem czas na poprawę 2/3 razy jak nie więcej, a potem gra pod fragi ban na ct i na serwer za godzine.... Regulamin :Zakaz prowadzenia pod fragi! Gdy większość więźniów (ponad połowa) źle wykona polecenia, prowadzący musi DAĆ SZANSĘ NA POPRAWĘ (była) lub zadać więźniom karny DMG. Mało kreatywne prowadzenie ograniczone do samych reakcji będzie karane banem na CT! + Nie ma za to bana na serwer tylko na ct.... IP/SID: Macie Data i czas zdarzenia: ok 13:40 Dowody(ss/demko): http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806271329-jail_minegreen_mrr.dem.zip 1 runda Blade. and BDJQP 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade. Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 (edited) Dobra powiem tak skarga niesluszna @BDJQP cie zbanował bo zabiłeś prawie wszystkich na 2 poleceniach więc powiem tyle prowadzenie pod fragi zostało 3 więzniów .Pozdrawiam. Szczegóły bana Nick Fr3sh. SteamID STEAM_0:1:175303148 SteamCommunity ID 76561198310872025 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Gra pod FRAGI! Wykonano 27.06.2018 - 13:33:46 Wygasa 27 06 2018 - 14:33:46 (33 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez Striker Zbanowany na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| [JAIL BREAK] 1shot2kill.pl [NOWE SKINY & CZAPKI | FREEVIP | GANGI | SKILLE | O Wszystkie wygasłe bany 9 coś jeszcze ?Bo to nie ja cie zbanowałem . Edited June 27, 2018 by Blade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDJQP Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 (edited) Zanim napiszesz skargę zacznij myśleć jak dorosły człowiek i upewnij się kto dał Ci bana, bo jak narazie tylko płaczesz na serwerze i nie zachowujesz się jak reprezentant sieci. http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=36670 Na serwerze było z 17osób, a ty wybiłeś z 15 i jeszcze skargę piszesz... Zapraszam @Poli , @Kub1nho ツ do ocenienia demka :) @Fr3sh. " I co to za tekst "Nie zachowujesz się jak reprezentant sieci" Po co to tutaj mieszasz reprezentacja sieci jest do grania na inne sieci pokazać, że ma dobrych graczy więc pomyśl zanim takie coś napiszesz.... " reprezentant sieci daje przykład na Forum jak i serwerach, a ty robisz z Siebie dzieciaka. Dziekuję i dobranoc. Edited June 27, 2018 by BDJQP Blade. and H3DZIK 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubusiek Posted June 27, 2018 Author Report Share Posted June 27, 2018 Po raz kolejny daję wypowiedź @Fr3sh. Może za szybko napisałem, że destroyer dał mi bana, ponieważ uznałem, że skoro zgładził mnie to dał bana jednak dałeś ty, ale dałem czas na poprawę zgodnie z regulaminem :) I co to za tekst "Nie zachowujesz się jak reprezentant sieci" Po co to tutaj mieszasz reprezentacja sieci jest do grania na inne sieci pokazać, że ma dobrych graczy więc pomyśl zanim takie coś napiszesz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade. Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 To nie ja cie zgladzilem boze gościu ogarnij się reprezentujesz sieć a zachowujesz się jak typowy gówniarz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Skarga jest nie słuszna, po obejrzeniu demka dałeś im czas na poprawę fajnie itp. Ale wybiłeś więcej niż połowę więźniów ban na ct jest słuszny. @BDJQP lecz tego bana nie powinno być jak Fresh dostał bana na ct to mu wystarczy. Upomnienie słowne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts