Jump to content

Skarga w imieniu Fr3sh'a.

Kubusiek
 Share

Recommended Posts

Tak, to znowu ja, i znowu piszę w imieniu @Fr3sh. z wiadomych przyczyn.

Twój nick: Fr3sh.

Nick gracza/admina: `DestroyeR

Opis sytuacji: Dałem polecenia, potem czas na poprawę 2/3 razy jak nie więcej, a potem gra pod fragi ban na ct i na serwer za godzine....
Regulamin :Zakaz prowadzenia pod fragi! Gdy większość więźniów (ponad połowa) źle wykona polecenia, prowadzący musi DAĆ SZANSĘ NA POPRAWĘ (była) lub zadać więźniom karny DMG.
Mało kreatywne prowadzenie ograniczone do samych reakcji będzie karane banem na CT! + Nie ma za to bana na serwer tylko na ct....

IP/SID: Macie

Data i czas zdarzenia: ok 13:40

Dowody(ss/demko): http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806271329-jail_minegreen_mrr.dem.zip 1 runda

Dobra powiem tak skarga niesluszna @BDJQP cie zbanował bo zabiłeś prawie wszystkich na 2 poleceniach więc  powiem tyle prowadzenie pod fragi zostało 3 więzniów .Pozdrawiam.

Szczegóły bana page.png
Nick Fr3sh.
SteamID STEAM_0:1:175303148
SteamCommunity ID 76561198310872025
Adres IP Ukryty
Typ Bana SteamID
Powód Bana Gra pod FRAGI!
Wykonano 27.06.2018 - 13:33:46
Wygasa 27 06 2018 - 14:33:46 (33 Minut(y) pozostało)
Zbanowny przez Striker
Zbanowany na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| [JAIL BREAK] 1shot2kill.pl [NOWE SKINY & CZAPKI | FREEVIP | GANGI | SKILLE | O
Wszystkie wygasłe bany 9

coś jeszcze ?Bo to nie ja cie zbanowałem .

Edited by Blade.

Zanim napiszesz skargę zacznij myśleć jak dorosły człowiek i upewnij się kto dał Ci bana, bo jak narazie tylko płaczesz na serwerze i nie zachowujesz się jak reprezentant sieci. http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=36670

Na serwerze było z 17osób, a ty wybiłeś z 15 i jeszcze skargę piszesz... Zapraszam @Poli , @Kub1nho ツ do ocenienia demka :)

@Fr3sh.  "  I co to za tekst "Nie zachowujesz się jak reprezentant sieci" Po co to tutaj mieszasz reprezentacja sieci jest do grania na inne sieci pokazać, że ma dobrych graczy więc pomyśl zanim takie coś napiszesz.... " reprezentant sieci daje przykład na Forum jak i serwerach, a ty robisz z Siebie dzieciaka. Dziekuję i dobranoc.

Edited by BDJQP

Po raz kolejny daję wypowiedź @Fr3sh.

Może za szybko napisałem, że destroyer dał mi bana, ponieważ uznałem, że skoro zgładził mnie to dał bana jednak dałeś ty, ale dałem czas na poprawę zgodnie z regulaminem :)

I co to za tekst "Nie zachowujesz się jak reprezentant sieci" Po co to tutaj mieszasz reprezentacja sieci jest do grania na inne sieci pokazać, że ma dobrych graczy więc pomyśl zanim takie coś napiszesz....

Guest Shōto

Skarga jest nie słuszna, po obejrzeniu demka dałeś im  czas na poprawę fajnie  itp. Ale wybiłeś więcej niż połowę więźniów ban na ct jest słuszny.

@BDJQP lecz tego bana nie powinno być jak Fresh dostał bana na ct to mu wystarczy. Upomnienie słowne.

Guest Shōto
Problem został rozwiązany!

Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.