Popular Post 0la Posted June 26, 2018 Popular Post Report Share Posted June 26, 2018 (edited) Bohater wywiadu: @Czwarty minus jeden [T] Redaktor: @Aleksandra [A] A: Cześć! Cieszę się, że znalazłeś dla mnie chwilę. Na początek przedstaw się i powiedz skąd pochodzisz.T: Hejo, ja również dziękuję, że znalazł się ktoś kto chciałby przeprowadzić ze mną wywiad. Mam na imię Miłosz, mam 17 lat i mieszkam w miasteczku oddalonym o 20 kilometrów od stolicy Wielkopolski - Poznania. A: Czym zajmujesz się na co dzień? Uczysz się, a może już pracujesz? T: Na co dzień uczęszczam do pierwszej klasy technikum informatycznego lecz niedługo zaczynają się wakacje i mam zamiar zacząć pracę na ten okres. Być może i dłużej tego jeszcze nie wiem. A: Co skłoniło Cię do wybrania akurat takiego profilu w technikum? T: To jest dość dziwna historia. Od początku drugiej gimnazjum byłem pewien, że pójdę do szkoły zawodowej, ale gdy dowiedziałem się, że nie ma praktyk w profilu w który chciałem iść musiałem zacząć myśleć. Uznałem, że nie chcę wstawać codziennie o 4 rano żeby dojechać do szkoły w Poznaniu, więc zacząłem szukać czegoś na miejscu. Znalazłem szkołę do której mam 10 minut autobusem i patrząc po ofertach szkoły w końcu wybrałem technikum informatyczne, które było najbliższe memu sercu. A: Wiesz już co chciałbyś robić po zakończeniu szkoły? T: Hmm nie myślałem jeszcze dokładnie co chciałbym robić po ukończeniu szkoły. Mam za dużo myśli na dzień dzisiejszy i nie wiem co będzie w mojej głowie za te trzy lata. Z pewnością znajdę stałą pracę i pójdę na studia, tylko nie mam jeszcze pojęcia na jaki kierunek się udam. A: Czym się interesujesz? Masz jakieś hobby? T: Gdy byłem młodszy interesowałem się samochodami. Miałem nawet sporą kolekcję replik, ale się wypaliłem ... Teraz interesują mnie seriale, muzyka i gry komputerowe. Jeśli chodzi o hobby to lubię wyjść pograć w piłkę czy siatkówkę plażową i w sumie rzeczy, które wymieniłem wyżej też są moim hobby xD A: Jaka jest Twoja ulubiona dyscyplina sportowa? T: Od zawsze moją ulubioną dyscypliną sportową była piłka nożna, bo uwielbiałem patrzeć na grę takich zawodników jak Ronaldinho czy Puyol. A: Jakiemu klubowi obecnie kibicujesz i kogo uważasz za najlepszego piłkarza? T: Obecnie rzadko znajdę chwilę na oglądanie meczy i trudno kibicować mi jakiejkolwiek drużynie. Jeśli miałbym wybierać to był by to klub Lech Poznań jak na chłopaka z miasta przystało. Najlepszym zawodnikiem na zawsze dla mnie zostanie Ronaldinho A: Już jutro rozpoczyna się mundial. Jak oceniasz szanse Polski? T: Myślę, że mamy duże szanse. Drużyna wydaje się być silniejsza niż cztery lata temu i na pewno wszyscy są pozytywnej myśli. Zobaczymy co czas pokaże, teraz pozostało już tylko kibicować naszym zawodnikom A: Jeśli w ciągu dnia znajdziesz trochę wolnego czasu to co z nim zazwyczaj robisz? T: Zazwyczaj w wolnym czasie siedzę przed kompem, wychodzę na dwór, idę pograć w piłkę, oglądam seriale i słucham muzyki. A: Jakiej muzyki słuchasz? T: Ogólnie to nie mam ulubionego typu muzyki, słucham po prostu tego co mi wpadnie w ucho. Trap, rap, jakieś remixy, a nawet rock i reggae, naprawdę różnie xD Kilka tytułów: Rob $tone - Chill BillPezet - Nie zobaczysz łezJimmy Eat World - The MiddleMattafix - Big City Life (LEEX Remix)Słoń - Yeah BwoyWSRH - Niżej Podpisani A: Ulubiony serial? T: Trudno odpowiedzieć na to pytanie, bo nie potrafię wybrać wśród tylu dobrych seriali. A: W co najczęściej grasz? T: Przez większość czasu grałem w Metina, Gothica, CS'a GO i 1.6, PUBG'a, a teraz gram tylko w Fortnite czy w giereczkę dla dzieci, jak kto woli :> A: Jak trafiłeś na nasze forum? T: Szukałem kiedyś fajnego cod moda i zombie moda na wiaderku i trafiłem na "wakacje". Po upadku wakacji wróciłem na nową sieć przez niejakiego NEQU (byłego opiekuna zombie moda). A: Przez jakiś czas byłeś moderatorem. Jak pracowało Ci się z ekipą? T: Pracowało mi się naprawdę dobrze, pomagałem innym jak najlepiej mogłem i mam nadzieję, że nie byłem złym moderatorem przez ten niecały miesiąc w oczach innych użytkowników A: Co możesz powiedzieć o naszych serwerach i atmosferze panującej na sieci? T: Bardzo podobają mi się serwery sieci, bo gra się na nich przyjemnie wśród miłych osób, zwłaszcza na cod 401;) Atmosfera na sieci? Hmm może to już nie to samo co w latach 2015/16, ale nadal przyjemnie pisze się z ludźmi na czatboxie : A: Na którym serwerze można Cię najczęściej spotkać T: Teraz rzadko gram w CS'a przez moją mysz i też trochę przez "incydent" z moją rangą straciłem chęci na grę. Oprócz tego oczywiste jest, że najwięcej gram na cod 401 A: Być może niektórzy użytkownicy nie wiedzą co się stało. Opowiesz o tym "incydencie"? T: Po prostu jestem zbyt dobrym kumplem i dałem takiemu jednemu UB po znajomości podczas, gdy ten był na czarnej liście głównej administracji i tyle. Było też pożegnanie, w którym wszystko opisałem, ale zostało skasowane na moją prośbę. Tak btw do komentujących. Żyję i świat mi się jednak nie zawalił, cud? A może treść pożegnania wyglądała tak celowo by coś jeszcze wskórać? Trudno stało się i życie toczy się dalej jak to nawijał kiedyś pewien raper xD A: Zmieńmy temat. Jak byś opisał siebie w 2-3 zdaniach? T: Trudno mi opisać siebie. Powiedzmy, że miły i pewny siebie typek, który stara się być zabawny. Do tego trochę nerwusiaty i krejzolkowaty, ale też opanowany gdy sytuacja tego wymaga '_' A: Skoro jesteś "trochę krejzolkowaty", powiedz jaką najbardziej szaloną rzecz zrobiłeś w życiu? T: W trzeciej gimnazjum po Wigilii przebraliśmy się z chłopakami w krótkie spodnie (a było zimno) i górę stroju świętego Mikołaja. Chodziliśmy po osiedlu składając życzenia i tuląc przypadkowe osoby. Niby to nic zwariowanego, ale pod koniec wyprawy skończyłem w fontannie z mega zimną wodą (dziwne, że nie upuścili wody na zimę) i siedziałem tam przez kilka minut. Skończyło się zapaleniem gardła. A: Jakie jest Twoje największe marzenie? T: Chciałbym zamieszkać w domu jednorodzinnym nad morzem z dala od problemów i przysłowiowego wyścigu szczurów. A: Dlaczego akurat nad morzem? T: Lubię plażę i oczywiście wschody i zachody słońca. Poza tym miło by było usiąść i nie słyszeć nic prócz szumu morza. A: Masz jakieś plany na wakacje? Może właśnie morze? T: Jest dopiero początek wakacji i w sumie to nie rozmawialiśmy w rodzinie gdzie byśmy chcieli się wybrać. Morze? Z pewnością chciałbym zobaczyć nasze polskie morze, być może to właśnie zaproponuję, gdy ktoś mnie spyta gdzie chciałbym się wybrać w te wakacje. A: Masz rodzeństwo? T: Na szczęście bądź nieszczęście mam i uwaga - czeci tak naprawdę nie jest czeci tylko aż szósty. Mam trzech starszych braci i dwie starsze siostry, nietypowo co? Jestem najmłodszy z rodzeństwa i bywa ciężko A: W tak dużym gronie pewnie macie wesoło. Czy dodatkowo masz w domu jakieś zwierzęta? T: Hmm trudny temat trochę dla mnie. Niestety już nie mam. Wiele lat miałem psa, który z powodu wieku musiał mnie opuścić na zawsze. A: W przyszłości chciałbyś mieć jakiegoś zwierzaka? T: Na razie o tym nie myślałem z wiadomych przyczyn, ale w przyszłości być może znowu znajdę domek dla jakiegoś potulnego psiaka A: Będzie wabił się Trzeci? T: Heh, raczej myślałbym nad Beny albo Dzimi xD A: Te imiona są z czymś związane? T: Tak są związane z pewnymi historiami. Dawno temu imię Beny, a raczej ksywę nadał mi serdeczny przyjaciel który uznał cytując "Kurde Czeci nie możemy wiecznie na Ciebie gadać po nazwisku albo w zdrobnieniu. Od dzisiaj jesteś Beny i ch*j". Raczej się nie przyjęło, choć czasem niektórzy się tak do mnie zwracają. Imię Dzimi jest związane z ciekawszą historią. Nadał mi ją starszy brat i jego koledzy. Był to jakoś rok 2006, jak na dzieciaka przystało oprócz pyskowania często płakałem. Byłem też takim malutkim blondaskiem. W telewizji leciała często bajka "Ed, Edd i Eddy" i był tam pewien bohater, który właśnie miał na imię Dzimi. Tak jak ja był malutkim, bezradnym i płaczliwym blondaskiem. Zaczęto tak do mnie mówić i przyjęło się to wśród kumpli najstarszego brata i nawet do dziś, gdy spotykam kogoś z jego znajomych wołają do mnie "Siema Dzimi" i zbijamy pięć. A: Gotujesz sam czy kuchni masz "dwie lewe ręce"? T: Tak jak to opisałaś moja mama uważa że mam dwie lewe ręce, nie tylko w gotowaniu. Tak naprawdę nie jestem jakimś mistrzem kuchni, ale też nie jestem taką ciamajdą że potrafię spalić parówki w garnku. Nauczyłem się z obserwacji (od tej niewierzącej mamy) robić proste potrawy takie jak jajecznica, spaghetti z torebki, naleśniki, racuchy et cetera. Jak na nerda przystało potrafię też zrobić smaczne tosty na 50 różnych sposobów xD A: Twoje ulubione danie? T: Siostra na te święta zrobiła pewną sałatkę. Nie wiem jak to nazwać ale składa się z ogromnej ilości kurczaka, majonezu, czerwonej fasoli, ananasa, kukurydzy i pietruszki. Powiem krótko mógłbym to wpierdzielać do końca życia A: Tym smakowitym wątkiem zbliżamy się do końca. Chciałbyś coś dodać od siebie? T: Oczywiste jest to że chcę coś dodać od siebie. Szawins kuca na beton i jeździ tak przez cały deptak w okół stadionu narodowego w Warszawie. Poli to ziomal i ma za******y nick. Tomaz to małpa ale keruje mnie i Emila w Fortnajta (kappadisco). Kubuś to Miś, Kubuś to Miiiiiś. Taiga to mały Smerf, który codziennie gubi się po drodze do wioski i chce trzymać mnie ciągle za rękę, może robi to specjalnie? Aris to jest chyba jeszcze gorszy niż Tomaz (XD). Selfik to kozak. Zborek to je*any uszolot. Mati to dobry kumpel. Zapomniałem o kimś? A no i redaktor prowadzący. Osobiście uważam, że nic specjalnego tzn. oziębły, wredny, komentujący i takie tam A: Może jakieś specjalne pozdrowienia? T: Oprócz wyżej wymienionych pozdrawiam całą ekipę cod 401, tych niedobrych z zombie moda, nową bardzo zabawną koleżankę Adę, może cytował nie będę co tam wygadywała zabawnego bo się zdenerwuje (XDDD), Szefiego, Ahmeda i resztę użytkowników. Wybaczcie jak o kimś zapomniałem. Kisski, loffki i peace ^_^ A: Dziękuję za wywiad. T: Również dziękuję najlepsza pani redaktor. Edited August 26, 2018 by Titania Adaa. , Kub1nho , Kaxoli and 14 others 8 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 44 minuty temu, Aleksandra napisał: T: Również dziękuję najlepsza pani redaktor. To powinno wyglądać w ten sposób: A: Również dziękuję najlepsza pani redaktor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senbonzakura Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 @Czwarty minus jeden Znajde Cię pod Tym Poznaniem XD O Pyraku zapomniałeś... Ale żeby porównywać mnie do Thomasa... Wstyd, hańba, nepotyzm, kolesiostwo. Wywidziak nawet nawet. Trzeci słabo odpowiada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaa. Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 (edited) @Czwarty minus jeden Też Cię pozdrawiam :D Nie cytuj, lepiej dla Ciebie. :D Wywiadzik spoko. Edited June 27, 2018 by Adaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 @Czwarty minus jeden Ty szósty, ja piąta i końca nie widać xD Bardzi dobry wywiad Olu, jak na Ciebie przystało. Forma utrzymana :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
P00L Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Jak to dobry wywiad z świrem paletą :) Przyjemnie się czyta polecam basen Mateusz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmp. Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Dobry wywiadzik, spoko się czyta, błędów oczywiście brak, praca jak najbardziej na plusik . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Gust muzyczny, jak najbardziej na plus :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
raynie Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Bardzo dobry wywiad, przede wszystkim czytelny. Leci plusik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Dobry wywiadzik @Czwarty minus jeden to ziomal AUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 @Czwarty minus jeden no wlasnie, a moze ten Smetf robi to celowo? <3 Bardzo ciekawy wywiad, duzo informacji, ciekawy. Plusik oczywiscie. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszek Kasper Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Też cię pozdrawiam ! :D Wywiad na poziomie. Tak jak trzeba. Leci plusik za robotę! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 No, śmiało mogę powiedzieć, że jest to jeden z Twoich lepszych wywiadów :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxoli Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Fajnie się czyta Oby tak dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
V1rus ✘ Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Bardzo dobry wywiad, dobrze się czytało, dużo informacji czytelny i dosyć długość odpowiednia leci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Solidny, ciekawy, trochę krótki (jak dla mnie) wywiad. Leci łapka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinka Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 fajny wywiadzik + Link to comment Share on other sites More sharing options...
0sTrY Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 co tu dużo mówić bardzo dobrze wykonana robota Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoManDoS Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 ladne wykoananie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kow@l Posted July 10, 2018 Report Share Posted July 10, 2018 Bardzo fajny wywiad ładnie wizualnie przygotowany aż miło się czyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts