Wyindywidualizowany Gość Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 (edited) Twój nick: WarninG Nick gracza/admina: Fr3sh i czlonkowie jego gangu ( min Kubusiek ) Opis sytuacji: Admin notorycznie obraza moja osobe / mienie , masowo namawia do krytyki namawia do znieslawienia IP/SID: Fr3sh. | 213.241.37.10 | STEAM_0:1:175303148 Data i czas zdarzenia: Cala mapa rozpisana nizej Dowody(ss/demko): http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806262158-jail_farmville_brgames.dem.zip 0:49 gracz narzeka że wbiłem na serwer 0:56 gracz mowi ze bedzie gral pod fragi ale tylko na mnie 2:48 kto ma nick warning ginie 3:26 caly czas mowi ze chce mnie sfreekilowac 4:15 smieje sie ze znowu skarge napisze 4:35 mleczko mnie prowokowal a fr3sh nic gdyby nie striker to bym nie zostal ozywiony 5:30 faworyzowanie swojego gangu 7:20 bezczelnie zaczal na mnie pluc + gracz czubek z jego gangu to sam zrobil od 7:30 do 7:40 masowo kaze nieslawic moje szczatki 9:20 jego powiedzenie bedziemy sikali na warninga od 11:00 do 11:10 jakies nowe zasady wprowadza ze jak ruszasz myszka prawo lewo podczas lecenia na spadochronie to jest ruch od 11:23 do 11:36 mowi ze nie dostane sie do reprezentacji sieci lecz spelniam wymagania tylko dlatego bo on rekruta + nie lubi mnie 14:02 ponownie powtarza a tfu mu 21:30 do 21:38 smieje sie ze kogos podanie odrzucili 22:50 znowu na temat reprezentanta sieci Tak sie zachowuje straznik? Straznik ma dawac przykład a nie sam łamać regulamin Edited June 26, 2018 by Wyindywidualizowany Gość Harley Quinn , Kr3mol , ScreamMyName and 2 others 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDJQP Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Byłem na serwerze i tez słyszałem co mówił... Za dlugi kolega ma język i czuje się nie ruszony na sieci bo zna bardzo dobrze Erwina (z tego co mówił). Prosze o degradacje tego strażnika bo mu odbiło z powodu flag. AMI , Harley Quinn and Wyindywidualizowany Gość 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Za nim rozpatrzę tą skargę @Fr3sh. co masz do powiedzenia przed ostatecznym wyrokiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubusiek Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Na wstępie chcę zaznaczyć że ta wypowiedź jest autorstwa fr3sha gdyż ma on zablokowane konto @BDJQP nie mówiłem, że dobrze znam Eriwina tylko, że pozwolił mi dalej zajmować sie teamem:) Sam się go zapytaj. Od pocątku mapy do 3:26 nie raz mówiłem coś takiego do różnych osób i nie tylko ja w formie żartu. 4:15 Przecież napisałeś skarge...4:35 a to nie ja Cie ożywiłem tak się mi wydaję i nawet jeśli nie to bym Cię ożywił bo to były żarty... 7:20 Znów nie raz i nie tylko ja tak robię dla śmiechu po zabicu buntownika... 7:30-9:20 serio się na zartach nie znasz i tak zrobiłem to w celu wybicia więźniów bo wiedziałem że sie zbuntują ale jeśli się czujesz urażony pomijając to ile razy wyzywaleś mnie i inne osoby również na u@ w stylu ssij mi chu** :) 11 Jakie nowe zasady jak skaczesz w górę i chcesz polecieć do przodu nie wystarczy sie ruszać myszką ale też klikać a i d lub W a na bezruchu nie można. 11:23 nie mówiłem że Cie nie lubie a podanie odrzucone po 1 jesteś toksyczny po 2 madara chciał zrobić nowy wzór... Powiedziałem tfu o ile razy ile osób tak mówiło... 21:30 Żartować nie można? Zresztą miałem na ts mówić ale zly guzik :c Harley Quinn and ScreamMyName 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Skarga jest słuszna , jako strażnik powinieneś dawać przykład innym na ten moment dziękuje za współprace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts