Jump to content

Skarga na gracza Fr3sh + jego członków gangu

Recommended Posts

Twój nick: WarninG 

Nick gracza/admina: Fr3sh i czlonkowie jego gangu ( min Kubusiek )

Opis sytuacji: Admin notorycznie obraza moja osobe / mienie , masowo namawia do krytyki namawia do znieslawienia

IP/SID:  Fr3sh.           | 213.241.37.10    | STEAM_0:1:175303148  

Data i czas zdarzenia: Cala mapa rozpisana nizej 

Dowody(ss/demko): 

http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806262158-jail_farmville_brgames.dem.zip

0:49 gracz narzeka że wbiłem na serwer

0:56 gracz mowi ze bedzie gral pod fragi ale tylko na mnie

2:48 kto ma nick warning ginie

3:26 caly czas mowi ze chce mnie sfreekilowac

4:15 smieje sie ze znowu skarge napisze 

4:35 mleczko mnie prowokowal a fr3sh nic gdyby nie striker to bym nie zostal ozywiony 

5:30 faworyzowanie swojego gangu 

7:20 bezczelnie zaczal na mnie pluc + gracz czubek z jego gangu to sam zrobil

od 7:30 do 7:40 masowo kaze nieslawic moje szczatki 

9:20 jego powiedzenie bedziemy sikali na warninga

od 11:00 do 11:10 jakies nowe zasady wprowadza ze jak ruszasz myszka prawo lewo podczas lecenia na spadochronie to jest ruch

od 11:23  do 11:36 mowi ze nie dostane sie do reprezentacji sieci lecz spelniam wymagania tylko dlatego bo on rekruta + nie lubi mnie

14:02 ponownie powtarza a tfu mu

21:30 do 21:38 smieje sie ze kogos podanie odrzucili

22:50 znowu na temat reprezentanta sieci

Tak sie zachowuje straznik? Straznik ma dawac przykład a nie sam łamać regulamin

Edited by Wyindywidualizowany Gość

Na wstępie chcę zaznaczyć że ta wypowiedź jest autorstwa fr3sha gdyż ma on zablokowane konto

@BDJQP nie mówiłem, że dobrze znam Eriwina tylko, że pozwolił mi dalej zajmować sie teamem:) Sam się go zapytaj.

Od pocątku mapy do 3:26 nie raz mówiłem coś takiego do różnych osób i nie tylko ja w formie żartu. 4:15 Przecież napisałeś skarge...4:35 a to nie ja Cie ożywiłem tak się mi wydaję i nawet jeśli nie to bym Cię ożywił bo to były żarty... 7:20 Znów nie raz i nie tylko ja tak robię dla śmiechu po zabicu buntownika... 7:30-9:20 serio się na zartach nie znasz i tak zrobiłem to w celu wybicia więźniów bo wiedziałem że sie zbuntują ale jeśli się czujesz urażony pomijając to ile razy wyzywaleś mnie i inne osoby również na u@ w stylu ssij mi chu** :) 11 Jakie nowe zasady jak skaczesz w górę i chcesz polecieć do przodu nie wystarczy sie ruszać myszką ale też klikać a i d lub W a na bezruchu nie można. 11:23 nie mówiłem że Cie nie lubie a podanie odrzucone po 1 jesteś toksyczny po 2 madara chciał zrobić nowy wzór...
Powiedziałem tfu o ile razy ile osób tak mówiło... 21:30 Żartować nie można? Zresztą miałem na ts mówić ale zly guzik :c

Guest Shōto
Problem został rozwiązany!

Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.