nope Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Twój nick na serwerze: kk Wiek: 18 Mutacja głosu: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/KK/80.72.37.157:27015/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Tak Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Gram dość często na tym serwerze i widzę, że nie zawsze jest jakiś admin dostępny na serwerze, który by ogarnął kulturkę, cele mapy czy cheaterów. Spędzanie czasu na tym serwerze to dla mnie przyjemność, jeśli bym mógł pomóc w rozwoju sieci to chętnie się podejmę tego wyzwania i spróbuję. Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam): https://steamcommunity.com/id/nextowowo/ Steam ID: STEAM_1 : 0 : 1377393508 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlito ESL Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Zgadzam się w 100% na tak +steam +wiek + gracz jest spokojny nie wdaje się w żadne dyskusje kultura wow aż zazdroszczę miał admina na wielu sieciach dajmy mu szanse jestem na Tak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzotyczno_erotyczna Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Jestem na NIE! Po pierwsze w ogóle cię nie kojarzę. Po drugie dlaczego piszesz, że spełniasz wymagania w 100 % skoro ich nie znasz? Gdybyś je znał nie składałbyś podania. Więc sam sobie zaprzeczasz. Proponuję bardziej się przyłożyć, i dopiero wtedy złożyć podanie. Dopiero wtedy kiedy będziesz gotowy i w pełni świadomy. Keep Calm and DobreGessy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PedalWBluzieStoPro Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Nie znam Cię szczerze, więc dużo napisać nie mogę. + Steam i potrzebna jest pomoc. + Kultura jest, problemu nie było z Tobą żadnego. - GT jest średnie troszkę, chociaż admin zachęca do grania ja jestem tak pół na pół. Niech Donek zadecyduje ; D Link to comment Share on other sites More sharing options...
o.- Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 tak srednio... gt jedynie z ostatnich 10 dni aktywny slabo kojarze goscia + potrzeba adminow.. ale czy sie nada? decyduj donek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donek ツ Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Mogę dać szansę, lecz prosiłbym o aktywność na serwerze wmiare ogarniętą. Mogłeś na szybkiej rekrutacji rzucić temat no ale okey. Potrzebujemy każdą pomoc więc daję okres próbny dwóch tygodni. Zgłoś się do mnie na steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donek ツ Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts