Kaxoli Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Nick: Karolcia ;** Imię: Karolina Wiek: 15 Znajomość AMX (1-10): 7/10 Sprawny i działający mikrofon: Nie Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Karolcia %3B**/147.135.197.50:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałabym wrócić na stanowisko Admina, i pilnować porządku. Gram w takich godzinach gdzie rzadko jest jakiś admin na serwerze. Wtedy bardzo często wchodzi takich młodszych graczy i łamią regulamin, mówią przez mikrofon a innych to denerwuję, niektórzy nawet " czitują " Co do serwera dużo się nie zmieniło, jedynie nowe twarze Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:427138156 Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata Czy posiadałeś już admina?: Tak, na tym serwerze W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Przeglądarka internetowa Eyzar. , V1rus ✘ , przemekk and 2 others 2 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyzar. Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 (edited) Oczywiście, że jestem na tak, Żono. Na stanowisku admina spisywałaś się bez zastrzeżeń, dużo przesiadywałaś na specu pilnują porządku. +amx, +Staż, -mikro Powodzenia! Edited June 26, 2018 by 4N^R Kaxoli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arabek c(: Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Patrząc na podanie oraz na twoje zachowanie na serwerze jestem na wielkie TAK, niestety nie wiem jak sprawowałaś się jako admin bo niestety mnie tu jeszcze nie było :( + GT - Mikro + Steam + Doświadzenie - Wiek + Amx + Chęć do pomocy Podanie z miejsca rozpatrzyłbym pozytywnie wiadomo, że będą same dobre komentarze :) Kaxoli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THOR 1920 Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Witam. Z całym szacunkiem @Karolcia ;***, ale zwyczajnie nie przeczytałem tego podania :( może ktoś pomyśleć, że to z lenistwa lub zwyczajnego "olania" tematu. Nie, po prostu mogłabyś tam napisać że AMX 1/10, lat 7 i nigdy nie miałaś admina - wszystko jedno ;) Po prostu grałem podczas gdy sprawowałaś tą funkcję i bardzo się cieszę że do niej wracasz! Jak najbardziej TAK :) Godzinę temu, Arabek c(: napisał: Podanie z miejsca rozpatrzyłbym pozytywnie wiadomo, że będą same dobre komentarze :) Nie wiem w sumie, po co się rozpisałem skoro powyższe zdanie Arabka jest strzałem w dziesiątkę. Pozdrawiam THOR :) Kaxoli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 (edited) Jestem na tak ;) + GT + Steam + Staż + Była Adminem Powodzonka i przyda się pomoc :3 Edited June 27, 2018 by Ass Kaxoli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Przyjęta. Wiesz co robić! THOR 1920 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts