®◘™†Narcyz†™◘® Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Twój nick na serwerze: ®◘™†Narcyz†™◘® Wiek: 17 Mutacja głosu: Oczywiście, że jest Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/®◘™†Narcyz†™◘®/91.224.117.156:27015/ Znajomość sourcebans [1-10]: 6/7 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Ponieważ jestem stałym graczem tego serwera, większość graczy mnie już tam zna, ponadto zauważyłem, że nie ma za dużo adminów więc na pewno bym mógł się wykazać kiedy ktoś by uprzykrzał grę innym użytkownikom serwera - poprzez jakieś wyzywanie lub używanie wspomagaczy - typu wh/aim itd Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam): gg i steam / fb / snap Steam ID: STEAM_1:0:38586208 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mono Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Jestem na TAK -Wiek -Rozmowy -Pomocny i zaradny Link to comment Share on other sites More sharing options...
BELMONDO Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Na Tak: +wiek +gt +mikro,chętny aby pomagać innym Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarteK_ Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Jak najbardziej na TAK! -Gt -Pomocny Dużo by wymieniać, posiada wyższą rangę co pomoże mu zwalczać zło {xDD} cheaterów :D ®◘™†Narcyz†™◘® 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariano#fpk Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 JESTEM NA TAK! + Potrafi rozpoznać grę na wspomagaczach z grą normalnego gracza, + Udziela się często na serwerze, + Pomocny, + Kulturalny. + Potrafi porozumieć się z każdym, + Warto wspomnieć o tym że gdy nie było admina sam wszedł na specta i nagrał demko na cheatera :) TAKICH JAK ON TO SERWER POTRZEBUJE :) ®◘™†Narcyz†™◘® 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Podanie przyjęte! Po rangę zgłoś się do odpowiedniego działu, natomiast po uprawnienia zapraszam na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts