Mono Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Ponawiam podanie. Twój nick na serwerze:Monofotoalaajmbot Wiek:20 Mutacja głosu:tak Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Monofotoalaajmbot/91.224.117.156:27015/ Znajomość sourcebans [1-10]:5 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz:Miałem tu już kiedyś admina i niestety zawiodłem ale teraz widzę że naprawdę będę tutaj potrzebny bo ostatnio bardzo dużo osób się skarży że mało adminów, ostatnio to widzę tylko Scream i Książę Nieporządek ale serwer bardzo często funkcjonuję bez admina a ja teraz dużo gram bo mam wolnę także mam nadzieje że się nadam. Posiadasz działający mikrofon:Tak Kontakt (GG / Steam):Steam Steam ID: STEAM_1:1:45972632 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
BELMONDO Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Na tak: +Wiek +Godziny przegrane -Chyba 7 dni miedzy podaniami ale mniejsza o to +znajomosc sourcebans Link to comment Share on other sites More sharing options...
®◘™†Narcyz†™◘® Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 JESTEM NA TAK! Ziomek jest ogarnięty Potrafi ogarnąć kiedy gra ktoś na wspomagaczach albo jest dobry+ Wiek + Sourcebans jest na dobrym poziomie + a z tymi pomiędzy podaniami to można przymknąć oko Jeazzus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antuś Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Również jestem na tak: Wiek Mikrofon Gt Ogarnięty -nie minął chyba tydzień od poprzedniego podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarteK_ Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Na Nie Nie umiesz poczekać 7dni? Zgadując te wszystkie odpowiedzi na Tak są tylko dlatego że namówiłeś ich aby tu napisali ;) Nie chce mi się powtarzać ale napisałeś tą samą, nie wykazałeś się niczym nowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Podanie oczywiście odrzucam, gdyż nie minęło 7 dni od ostatniego. Dodatkowo masz obecnie 2 warny na koncie do odrobienia. Przeczytajcie w końcu regulamin forum... | Never | ☆DAD☆ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts