Jump to content

[Skarga] 'T@JEMNICZY KRYSZT@L N@ FIR@NCE

G0HAN
 Share

Recommended Posts

Twój Nick: (*G0HAN*)^^

Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: 'T@JEMNICZY KRYSZT@L N@ FIR@NCE

treść: Ban słuszny nawet się kłócić o to nie będę ale jak ćpanie mozg wyprało to się Idze to leczyć bo jak admin chce banować to niech banuje każdego za cele a nie tylko kogo chce sa gracze co nie robią celów ale tak zapomniałem koledzy to bana nie dostana słuchaj kryska weź ten kryształ za**b go to może zaczniesz myśleć głowa uwierz mi ze teraz będę ciebie piłował jako admina n ie dasz bana komuś za obojętne jakie przewinienie leci skarga chcesz się bawić w przykładnego admina to się pobawimy gram tu 1.5 roku miesiąc w miesiąc vip trochę wyrozumiałości wiem ze to mnie nie zwalnia z wykonywaniu celów a nie o to tu chodzi tylko całokształt banów. A do tego do dam ze sam kryształ celów nie robi wiec to jest śmiech na sali 

dowody(w przypadku skargi):http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=36229

Edited by G0HAN

Gohanik,akurat Ty jestes mistrzem w nie robieniu celi ,wiec nie widze powodu dla ktorego krysztal mialby banowac kazdego za to. Moim skromnym zdaniem Ty juz wyczerpales limit kampienia przed trupem i zostawania notorycznie samemu na mapie.. Za cele najpierw nalezy sie upomnienie ,ale Ciebie nie ma juz co upominac bo jestes w tym starym wyjadaczem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.