G0HAN Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 (edited) Twój Nick: (*G0HAN*)^^ Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: 'T@JEMNICZY KRYSZT@L N@ FIR@NCE treść: Ban słuszny nawet się kłócić o to nie będę ale jak ćpanie mozg wyprało to się Idze to leczyć bo jak admin chce banować to niech banuje każdego za cele a nie tylko kogo chce sa gracze co nie robią celów ale tak zapomniałem koledzy to bana nie dostana słuchaj kryska weź ten kryształ za**b go to może zaczniesz myśleć głowa uwierz mi ze teraz będę ciebie piłował jako admina n ie dasz bana komuś za obojętne jakie przewinienie leci skarga chcesz się bawić w przykładnego admina to się pobawimy gram tu 1.5 roku miesiąc w miesiąc vip trochę wyrozumiałości wiem ze to mnie nie zwalnia z wykonywaniu celów a nie o to tu chodzi tylko całokształt banów. A do tego do dam ze sam kryształ celów nie robi wiec to jest śmiech na sali dowody(w przypadku skargi):http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=36229 Edited June 26, 2018 by G0HAN Madziaa<3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamberkill Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Gohanik,akurat Ty jestes mistrzem w nie robieniu celi ,wiec nie widze powodu dla ktorego krysztal mialby banowac kazdego za to. Moim skromnym zdaniem Ty juz wyczerpales limit kampienia przed trupem i zostawania notorycznie samemu na mapie.. Za cele najpierw nalezy sie upomnienie ,ale Ciebie nie ma juz co upominac bo jestes w tym starym wyjadaczem. EjdabljuPi , T W I E R D Z A ;]] , okti890 and 2 others 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Słuszny (jak sam stwierdziłeś) ban to żaden dowód. Czekam do jutra na jakieś konkrety. T W I E R D Z A ;]] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T W I E R D Z A ;]] Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Proszę o zamkniecie :D Nie ma co pisać kampi całe życie to mu bana wlepiłem. ~~GANO$zCZ.AK~~ and Off-1s2k.pl 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Nie wykonywałeś celów, dostałeś bana. Co Cię obchodzą inni? Polskie cebulactwo się załącza? Zamykam to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts