Jump to content

Nowa klasa zombi dla Vipów

Lisolwir
 Share

Recommended Posts

No cześć, dziś wpadłem na pomysł, aby wymyślić nową klasę zombi dla Vipów jak sama nazwa mówi. Przejdźmy do rzeczy.
Owa klasa posiadała by podwójny skok w powietrzu, Long Jump oraz grawitację dajmy 0.65x. Klasa nazywała by się Śmierć i była by ubrana w szatę koloru czarnego/szarego z kapturem oczywiście to zależy od tego kto by miał wykonąć ową klasę byłby to kościotrup. Zamiast noża posiadałaby kosę.
Edited by Loocyfer

Na kilku serwerach jest taka klasa jaką opisałeś. Można po prostu podrasować trochę widmo, czyli: zmienić nazwę, zmienić skin(to nie problem znaleźć model sieci na ruskich stronach bo wiele razy go spotykałem), zmienić ręce na kosę(też jest w necie, chyba nawet w modelu owej Śmierci) i podmienić statystyki. Druga klasa raczej nie przejdzie, chociaż moim zdaniem najlepszym pomysłem(jeśli mieliby dodać drugą klasę) byłaby klasa Rzeźnik dla vipa(ew. jako pierwsza klasa premium do wykupienia osobno) która ma 2500hp, mega szybkość, dwa skoki, lekką grawitkę i co najważniejsze ma ogromną szybkość ataku tzn. gdy bije z lpm jednym hitem uderza 2-3 razy podczas gdy inne klasy biją raz, tak samo z ppm. Oczywiście modele bym poszukał i opisał statystyki, żeby był jakiś balans. Klasa którą opisałem była tylko na jednym serwerze zombie mod ze wszystkich na których grałem i była naprawdę kozacka, przy czym po dodaniu owego Rzeźnika serwer dalej zachowałby swoją unikalność.

Edited by Guest

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.