Lisolwir Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 (edited) No cześć, dziś wpadłem na pomysł, aby wymyślić nową klasę zombi dla Vipów jak sama nazwa mówi. Przejdźmy do rzeczy.Owa klasa posiadała by podwójny skok w powietrzu, Long Jump oraz grawitację dajmy 0.65x. Klasa nazywała by się Śmierć i była by ubrana w szatę koloru czarnego/szarego z kapturem oczywiście to zależy od tego kto by miał wykonąć ową klasę byłby to kościotrup. Zamiast noża posiadałaby kosę. Edited June 25, 2018 by Loocyfer Vakson 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakson Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Jak najbardziej jestem na tak za tą propozycją co napisał @Loocyfer. Lisolwir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Tak czy siak , nie zrobią xdd wgl to lepsza klasa by już była : wilkolak + Wydaje zew który oślepia graczy + Lekka grawitka + Trochę szybkości + Wygląd wilkołaka Vakson and Lisolwir 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 (edited) Na kilku serwerach jest taka klasa jaką opisałeś. Można po prostu podrasować trochę widmo, czyli: zmienić nazwę, zmienić skin(to nie problem znaleźć model sieci na ruskich stronach bo wiele razy go spotykałem), zmienić ręce na kosę(też jest w necie, chyba nawet w modelu owej Śmierci) i podmienić statystyki. Druga klasa raczej nie przejdzie, chociaż moim zdaniem najlepszym pomysłem(jeśli mieliby dodać drugą klasę) byłaby klasa Rzeźnik dla vipa(ew. jako pierwsza klasa premium do wykupienia osobno) która ma 2500hp, mega szybkość, dwa skoki, lekką grawitkę i co najważniejsze ma ogromną szybkość ataku tzn. gdy bije z lpm jednym hitem uderza 2-3 razy podczas gdy inne klasy biją raz, tak samo z ppm. Oczywiście modele bym poszukał i opisał statystyki, żeby był jakiś balans. Klasa którą opisałem była tylko na jednym serwerze zombie mod ze wszystkich na których grałem i była naprawdę kozacka, przy czym po dodaniu owego Rzeźnika serwer dalej zachowałby swoją unikalność. Edited June 26, 2018 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krukow Posted June 28, 2018 Report Share Posted June 28, 2018 Jak dla mnie pomysł fajny z dodaniem klasy , można by się zastanowić mocniej i zmienić tak naprawdę wszystkie klasy. Zawsze to jakaś nowość , ożywienie na serwie :) Lisolwir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts