effect. Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Mowa jest tutaj o wkładaniu ładowarki do wejścia. (brak sygnału ładowania). Jeśli ta opcja nie zadziała na twoim IPhone, udaj się do serwisu naprawy Na początku musimy posiadać takie rzeczy jak: Perfum bądź alkohol, szczoteczkę do zębów, wykałaczkę, to wszystko co nam starczy. Krok 1. Oczyszczamy wejście do ładowania wykałaczką z kurzu. Krok 2. Oczyszczamy wejście do ładowania szczoteczką. Krok 3. W wejście ładowania psikamy perfumem (odległosc ok. 5 cm), maksymalnie 2 psiknięcia. Krok 4. Ponownie oczyszczamy wejście do ładowania szczoteczką. Krok 5. Sprawdź czy wejście jest sprawne! Conte , aXenDev and Norbert 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ふたば 吉岡 Posted July 9, 2018 Report Share Posted July 9, 2018 Nie naprawić, lecz wyczyścić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 Przyznam, że pomysł z tym perfumem jest dość nietypowy. Bardziej jednak dziwi mnie to, że ktoś mógłby nazbierać na tyle dużo kurzu w tym wejściu, żeby czyścić je wykałaczką. Tak czy inaczej, poradnik jest z całą pewnością przydatny. Plusik dla Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkness. Posted July 22, 2018 Report Share Posted July 22, 2018 Przyznam, że ten pomysł mi bardzo pomógł ponieważ sam mam IPhone 6s i nie łączyło mi wejście od ładowania, zrobiłem to samo co tutaj przedstawiłeś! Dzięki Mordo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misia Posted September 7, 2018 Report Share Posted September 7, 2018 Przydatne, w samsungu też działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts