Jump to content

Skarga na szanownego admina BO$$a

Vakson
 Share

Message added by aXenDev

Temat został zablokowany z powodu braku kultury wypowiedzi.

Recommended Posts

Twój nick:Vakson

Nick gracza/admina:BO$$

Czas zdarzenia:Dzisiaj i 13 czerwca 

Ip i steam id gracza/administratora:

Opis sytuacji:Dzisiaj szanowny admin wbija sobie raz na ruski miesiąc i robi co chce tym adminem prowokuje graczy do wspólnej kłótni,żeby go wyzywali czy coś i potem banuje.Bany daje za długie,a nie takie jakie mają być za współprace daje 1 dzień,widzę,że zna regulamin admin oznacze tą osobę niech się wypowie pod tą skargą @BlowJobQueen <3.Jeszcze jedno zdanie na jego temat prowokował mnie i obrażał przy tym gracza @CzosnekS.Proszę,żebyście mu te prawa do admina albo dać mu surową kare bo wbije sobie raz na serwer i banuje,jak leci.

Dowód (demko/imageproxy.php?img=&key=c7928fa77fba1ba4

F93B6E0F-4109-4808-9458-233255D4EE8F.jpeg

568DF38E-C3E6-4D53-84F0-8CC053BE954D.jpeg

6CCBC32E-DA5E-4683-914B-A27280CF54EF.jpeg

Edited by CRIS __ drOp

Ja też się wypowiem. Jestem za tym aby szanowny pan @BO$$ dostał degradacje. Tak jak napisał Vakson wbija raz na ruski miesiąc prowokuje graczy w dodatku ich obraża i nagradza ich długim banem. Po co nam taki admin? To tyle ode mnie. @Thomas @G Shock działajcie

Edited by Loocyfer

Moi szanowni opiekunowi, sprawdzanie sobie demko i wszystko jest wyjaśnione. Moim obowiązkiem jest pilnowanie serwer i to właśnie robię. Mam również obowiązek nabic 360minut tygodniowe i to robię więc nie wiem o co chodzi, druga rzecz jest taka więc proszę was o nadanie warna graczowi Czosneks, bo żadną kurw.... Nie jestem. Następna rzecz dawałem im bany za kulturę, bo mnie obrazali oraz nadużywali mikro mówiąc co drugie słowo "kurwa" oczywiście przepraszam za wulgaryzm jaki użyłem, ale tak było. Pro po Vaksona to grał mój brat i zaczęli go wyzywać przez mikro, że ruchaja mojego brata i moją rodzinę na co Vakson nie reagował tylko się śmiał. Proszę o sprawdzenie demka, oraz ogarnięcia gracza CzosnekS, bo nie życzę sobie takich słów. Oraz co to za admin jak wyzywaja komuś rodzinę a on pisze "XD". Obejrzyjcie demko Z tej godziny co jestem w skardze to zobaczyć. Kurde szkoda, że demko głosu nie nagrywa.

To tyle z mojej strony.

Pozdrawiam BO$$

Dołączam się do skargi , admin mało aktywny , sam prowokuje graczy a później ich banuje , do tego jak to sam mówiłeś do Czosnka : „ooo poszła pizda” , a po minucie jak wrócił usadziłeś mu bana na 3h za obrazę . Jak dla mnie @BO$$ psuje atmosferę panująca na serwerze , wchodząc na niego było jakieś 15 może 16 osób , ale po 5 minutach i paru banach od niego już max 10. Degradacja dla tego pana ...

Wypowiem się jeszcze bo to jest śmiech na sali.

Po 1

Twój braciszek wbił na serwer i napisał do mnie ej Vakson Boss przekazuje,"że jesteś je****m frajerem" przepraszam za wulgaryzmy po co miałem reagować sam zaczynałeś tą całą kłótnie gościu.... Braciszek coś tam jeszcze pisał coś o czosnku i o innych graczach nie mam dowodów,a mogłem zrobić ss'y,ale demko możecie sprawdzić mapa zm_dusthorror_mix to było gdzieś o 18;40 czy coś takiej godzinie,a i jeszcze jedno nikt nic nie powiedział o twojej rodzinie,więc już nie zmyślaj rzucasz słowa na wiatr w tym momencie nie masz nic na swoją obronę i zmyślasz teraz różne rzeczy,że któryś z graczy ci obraził rodzinę....

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.