Jump to content

Skarga na przykładnego admina Arisa

Puchaty
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: Puchaty
2. Nick użytkownika/admina: Aris 
3. Opis sytuacji: No więc tak. Zaczepiam sobie przykładnego admina ts'a z treścią, że moja przyjaciółka chciałaby otrzymać rangi na ts. Po chwili napisałem na chat boxie, że bieda z adminami na ts, no bo jeden był zmutowany od uj wie ile, a drugi siedział 3 dni na ts, więc trochę bieda z liczbą adminów w tamtym momencie. W końcu szanowny admin wszedł do nas na kanał i z wielką niechęcią dodał mojej przyjaciółce rangi jakie chciała PLUS rangę "niepełnosprytna", której nie chciała i nie mówiła mu o niej. Ranga miała nawiązywać do postów, które zostały już usunięte, w których Aris pisze, że moja przyjaciółka jest po prostu głupia. Jeśli sobie każdy to przeczyta, to ogarnie że dał rangę której nie chciała, na dodatek, dał rangę, którą chciał ją obrazić. Teraz ja się pytam co taki człowiek robi jako admin ts? Może nie macie kogo przyjmować i nie ma chętnych, ale to nie znaczy, żebyście przyjmowaliście kogo popadnie, bo takiego osobnika to ja bym nawet do przewalania gnoju od smoka nie zatrudnił. 
4. Data/Godzina zdarzenia: Kilka godzin temu
5. Dowody: Jak aż tak bardzo chcecie dowody to dostarczę w najbliższym czasie, ale jak aris ma jaja to się przyzna do wszystkiego i nie będzie kłamał :)

Dodam tylko, że te ostrzeżenia słowne za takie coś to wiecie gdzie taka osoba może sobie wsadzić. Za taką sytuację ostrzeżenie słowne to jednak za mało. 

Edited by Chandler Bing

Wypowiem się skoro o mnie tutaj mowa.

Admin Aris bardzo niechętnie wbił na kanał, nadał mi rangę, o którą oczywiście nie prosiłam. Ranga obraźliwa, chciał tym pewnie nawiązać do wczorajszego 'sporu'. Nazywanie mnie głupią z niskim ilorazem inteligencji, ponieważ broniłam dziewczyny, którą śmieszek postanowił obrazić w temacie, w którym się pokazała. Może chciał pokazać jaki to jest super śmieszny dając mi taką rangę? A może chciał mnie znowu sprowokować? Zaczęłam wymieniać jakie chcę rangi, to jeszcze się śmiał;/ Ty nawet nie wiesz jak mi było wtedy przykro, ehhhh. Ogólnie ma w miarę wysoką rangę, więc dlaczego nie daje przykładu użytkownikom? Dlaczego próbuje ośmieszyć, sprowokować i zwyzywać w każdy możliwy sposób? Jakim cudem ten osobnik ma takie rangi? On się tak pozbywa stąd ludzi, czy co? Bo ja będąc tutaj jeden dzień, zostałam przez niego zwyzywana od głupich i jeszcze zarobiłam 2 warny, które na szczęście mi zdjęli. 

Tak sobie czytam i myślę...

Zacznijmy od początku piszesz że był tylko jeden admin i jeden afk jak myślę napisałeś o mnie z tym że ja nie afczę jestem zmutowany ale wystarczy napisać do mnie co wie większość osób które siedzą na ts'ie.

Co do skargi nie dostarczyłeś dowodów i dodatkowo obrażasz jednego z administratorów ts'a , odpowiadając na twoją wypowiedź że przyjmujemy kogo popadnie to tak nie jest wejdź w dział rekrutacja i zobacz na podania odrzucone.

Edited by Anonimowy.

Widziałem, że siedzisz zmutowany, więc stwierdziłem że afczysz. Mój błąd mogłem napisać. Mam tylko prośbę żebyś nie bronił kolegi, tylko niech sam się wypowie, jeżeli Cię uraziłem to przepraszam. Może i odrzucacie ludzi, którzy się nie nadają, ale jednej osoby nie odrzuciliście, a wręcz przyjęliście. Dam sobie uciąć prawą rękę, że gdybyś był wtedy na kanale i słyszał jak on rozmawia z moją przyjaciółką, w jaki sposób się odzywa, to zmieniłbyś zdanie. Uważam, że takie zachowanie na tym stanowisku jest niedopuszczalne i nie ważne czy admin ma z kimś konflikt czy nie "A bo tego nie lubię to dam mu rangę, którą go obrażę, jeszcze go wyśmieję na kanale i będzie git". Nie ważne czy to jest admin serwera cs 1.6, cs go czy ts3, ma dawać przykład innym, a nie prezentuje taki poziom jaki mogliśmy usłyszeć na ts. Nie wspomnę o jego wyzwiskach kierowanych mnie na chatboxie po japońsku, to sobie daruję żeby chłopaka zaoszczędzić, chociaż cieszyłbym się, gdyby właściciel ts3 nie miał dla niego litości. :) 
@Madara. Mój ulubiony adminie ts3 czemu się nie wypowiesz? Czekasz aż skarga poleci do kosza za brak dowodów? Zasłonisz się tym? 
136392847_Beztytuu.thumb.png.5f92f12ee3fbf9e2bc3d6b5d3fa788c2.png

No i cyk, screen rang Smajlejki. Jak widzicie ma ona rangę "NiepełnoSprytny", której nie chciała. To jest mój dowód. Innego nie mam, bo skąd? Nagrywać nie miałem zamiaru, jeśli brakuje dowodów takie osoby jak @Polej lub @Wiki mogą potwierdzić. 

@Adaa. Ale proszę się nie wtrącać i nie nabijać bezsensownych postów, jeżeli nie było Cię przy zaistniałej sytuacji ;)

Jak można uważać, że powiedziało się coś w żartach i twierdzić, że nie uraziło to danej osoby sądząc po tym, jakie emotki się dostaje pod postami? Beka ogólnie. 
@Thomas twoje słowa :thumbsup:

Chcesz żebym się wypowiedział, proszę bardzo.

Już od jakiegoś czasu polujecie na mnie sporą grupą, bo macie jakiś kaprys.
Jeśli myślisz, że o Tym nie wiem, to jesteś w grubym błędzie.
Starsi gracze, którzy z Wami grali ostrzegali mnie przed waszą bandą (jak i dostarczali informację, przed którymi mam uważać).
Nie mam sobie nic do zarzucenia w tej sprawie i czekam na jakieś konkretne dowody, bo jak na razie to słabo się staracie.

Ponadto, zgłaszałem już to czy to Anonowi, czy innym rangą ode mnie wyższą na ts'ie, że macie fiu bzdziu w głowie i prędzej czy później coś się odkasztani.
Nie wiem co Wam to daje, frajdę?

Spoczi, mnie to ni grzeje ni ziębi, ale przypominam, że "Daj mi jakieś rangi" jest adekwatne z Tym, żebym dodał jakiekolwiek.
Daje pierwsze lepsze, ale po pierwszej się obudziła. Nawet nie powiedziała, żebym ją zdjął, tylko zaczęła daleeej.

Nie mam jak się obronić, słowo przeciwko słowom, bo Was było pięciorga na kanale, a ja zaledwie jeden.
Chroni mnie jeden fakt, że wspominałem o Was jak wyżej napisałem pewnym osobom i to, że lubicie opowiadać bajki, a od wczoraj pojawiło się już: łosie, jelenie, sarny, dziki, borsuki, kuny, jenoty, wilki i rysie.
A tak naprawdę: Konfrontacja słowna, dosyć nietrafna, bo robicie coś za innych, a tak być nie powinno, wstawiacie memy, które nie są "zabawne", bo lajkujecie je w swoim gronie podsyłając sobie linki, ponadto próbujecie prowokować.

Również nadmieniam, że odnosiłem się do Was bez tonu wyższego, bo mam Wam na Tym ts'ie POMAGAĆ, a to Wy napluliście na mnie i moją dobrą wolę, że wszedłem tam, zamiast poczekać, aż przejdziecie na Centrum Pomocy i poprosicie o rangi. Mówi się dosłownie CZEGO SIĘ CHCE, a nie na okrągło, bo w pewnym momencie zamiast buzi ktoś Wam da kose w żebra, bo nie zrozumie.

Polecam nagrywać takie zajścia, gdyż w Tym momencie mamy jak mówie Słowo przeciw Słowu, a tak naprawdę: Odnosiliście się z pogardą, WYGANIALIŚCIE MNIE z kanału po dodawaniu rang w sposób wulgarny ORAZ nie mówiłaś nic na kanale, że ranga się nie podoba, bo obudziłaś się, jak już dawałem "JAKIEŚ TAM RANGI". 
Nie napisałaś do nikogo nawet, aby Ci to zdjęli. 

Proszę Was, zaprzestańcie tego błędnego koła, bo nic Tym nie wskóracie.

Nic więcej do dodania nie mam.

PS. Jak ktoś jest AFK, wystarczy napisać na priv/poke, a nie obrazać ludzi, którzy przyjmują osoby do administracji, tak samo administrację, bo w Tym momencie jesteście niewiarygodni. Nie jesteśmy robotami, żeby siedzieć 24/7, a jak jeden nie odpowiada, to piszecie do drugiego (z tego co dostałem informację od Anonimowego, nic nie pisaliscie ^^).

@EDIT @Smajlejka Nie dopowiadaj sobie, jeśli jesteś tutaj od wczoraj. Przewijaj płytę do momentu, w którym jest mowa o Tobie. Założycielem skargi jest Puchaty, a nie Ty. To, że dotyczy to Ciebie, nie oznacza, że odnosze się w Twoją stronę. 
Polecam czytanie ze zrozumieniem.

Dodatkowo podkreślam, Centrum Pomocy jest od POMOCY, czyli tam nadajemy RANGI i POMAGAMY. Chłopaki powinni Cię wprowadzić, skoro nowa jesteś. Oni już tu siedzą jakiś czas i znają zasady.

Dalej. Nie siedzę na AFK'u 3 dni, bo jestem więcej na ts'ie niż śpie czy cokolwiek. 
Nie dopowiadaj sobie, bo jak widzę, że dodajesz parę groszy od siebie, co jest NIEPOTRZEBNE, a tylko zaśmiecasz temat i nie wnosisz nic.

Tak, nagrywać. Kolejne dopowiedzi odnośnie TEGO, że COŚ POWIEDZIAŁEM, a tak naprawdę nie było.
Słabe z Waszej strony, dowody miały być i ich nie ma.

Polecam także zapoznać się z regulaminem teamspeak'a, na wszelki wypadek.

PIS JOŁ.

Edited by Madara.

32 minuty temu, Madara. napisał:

Już od jakiegoś czasu polujecie na mnie sporą grupą, bo macie jakiś kaprys.
Jeśli myślisz, że o Tym nie wiem, to jesteś w grubym błędzie.

@Madara., czy Ty piszesz poważnie? Nikt na Ciebie nie poluje i raczej nie ma zamiaru. Na początku poprosiłam o zarejestrowaną, później dałeś mi tą jakże śmieszną rangę. Prowokacja niestety nie była udana, bo nie zaczęłam Cię wyzywać i raczej złego słowa nie powiedziałam. W Centrum Pomocy nie ma kanału o rangi, a o kanał, także nie martw się, bo o tym pomyślałam. 

A tak naprawdę: Konfrontacja słowna, dosyć nietrafna, bo robicie coś za innych, a tak być nie powinno, wstawiacie memy, które nie są "zabawne", bo lajkujecie je w swoim gronie podsyłając sobie linki, ponadto próbujecie prowokować.

Memy nie są zabawne, tak jak Twoje zachowanie na ts'ie i Twoja wypowiedź w temacie Obcej.

Twój jakże śmieszny post jest już niestety usunięty, ale większość go pewnie widziała.

Co do prowokacji - nie powiem kto wczoraj prowokował zaczynając od tego, że mam niski iloraz inteligencji i kończąc na dzisiejszym ts'ie.

Polecam nagrywać takie zajścia

Nagrywać? Skąd mogliśmy wiedzieć, że tak postąpisz? Za każdym razem jak Cię ujrzymy na ts'ie, to czy mamy to nagrywać?

Nie jesteśmy robotami, żeby siedzieć 24/7

Ty jakoś sobie radzisz, bo od ponad 3 dni siedzisz na afku XD

Zacznij w końcu dawać jakiś przykład, Panie reprezentancie sieci. ;) 

#EDIT

@Madara., ale to nie zmienia faktu, że nikt na Ciebie nie poluje. XD

#EDIT2

gfhfdgh.png.eda378d7a7ffdc9bba25214c4f244034.png

Podkreślasz, że centrum pomocy jest od pomocy, nadawania rang. Otóż nie, bo jak widzisz nie ma takiego podkanału na timspiczku;/

A tematu nie zaśmiecam, bo jak widzisz już kolejny raz edytuje post i jednak wnosi coś do tematu. Nic sobie nie dopowiadam i już nie rób z siebie takiego świętoszka.

ELO BENC

Edited by Smajlejka

Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego że dostanę nagrodę za ten post @Conte , @Person @IMPOWERED .

Po pierwsze "Reprezentant sieci" grupa ta na forum jest zrobiona po to aby móc reprezentować sieć w rozgrywkach 5v5 nie jest to żadna ranga administracyjna i nie obowiązują jej żadne dodatkowe regulaminy [obowiązuje ją tylko i wyłącznie regulamin zwykłego użytkownika]  także do niej się nie wypowiadaj bo za krótko tu jesteś i nie znasz z tego co widać zasad [regulaminu] tutaj panującego i nie dam sobie poniżać moich zawodników.

Drugą sprawą jest to że jesteście razem z @Chandler Bing ludźmi którzy szukają dziury w całym nudzi się wam z tego co widać i za wszelką cenę poszukujecie zaczepki, z tego co widać jesteście po prostu ludźmi mało inteligentnymi którzy nie mają ewidentnie co robić .

[+1]

Obie strony się już wypowiedziały, więc temat zamykam bo za chwilę każdy będzię chciał tu wrzucić swoje 5 groszy. Rozwiązaniem skargi zajmie się opiekun, a jak ktoś ma coś jeszcze ważnego do dodania, to proszę reportować temat, to jakiś moderator go otworzy.

12 godzin temu, Smajlejka napisał:

@Madara., czy Ty piszesz poważnie? Nikt na Ciebie nie poluje i raczej nie ma zamiaru. Na początku poprosiłam o zarejestrowaną, później dałeś mi tą jakże śmieszną rangę. Prowokacja niestety nie była udana, bo nie zaczęłam Cię wyzywać i raczej złego słowa nie powiedziałam. W Centrum Pomocy nie ma kanału o rangi, a o kanał, także nie martw się, bo o tym pomyślałam. 

Memy nie są zabawne, tak jak Twoje zachowanie na ts'ie i Twoja wypowiedź w temacie Obcej.

Twój jakże śmieszny post jest już niestety usunięty, ale większość go pewnie widziała.

Co do prowokacji - nie powiem kto wczoraj prowokował zaczynając od tego, że mam niski iloraz inteligencji i kończąc na dzisiejszym ts'ie.

Nagrywać? Skąd mogliśmy wiedzieć, że tak postąpisz? Za każdym razem jak Cię ujrzymy na ts'ie, to czy mamy to nagrywać?

Ty jakoś sobie radzisz, bo od ponad 3 dni siedzisz na afku XD

Zacznij w końcu dawać jakiś przykład, Panie reprezentancie sieci. ;) 

#EDIT

@Madara., ale to nie zmienia faktu, że nikt na Ciebie nie poluje. XD

#EDIT2

gfhfdgh.png.eda378d7a7ffdc9bba25214c4f244034.png

Podkreślasz, że centrum pomocy jest od pomocy, nadawania rang. Otóż nie, bo jak widzisz nie ma takiego podkanału na timspiczku;/

A tematu nie zaśmiecam, bo jak widzisz już kolejny raz edytuje post i jednak wnosi coś do tematu. Nic sobie nie dopowiadam i już nie rób z siebie takiego świętoszka.

ELO BENC

Centrum Pomocy jest od "udzielania pomocy" i można przyjść tam z każdą prośbą, nie będę robił osobnych kanałów bo komuś się nie podoba.

A jak widzisz, centrum pomocy jest zamknięty od godziny 22 do 10.

Zdecydowanie odrzucam skargę bo widać, że druga strona robi to specjalnie żeby "ud****ć" administratora. Jeżeli się nie lubicie i macie coś do siebie to idźcie na pw bo ja nie mam zamiaru rozwiązywać waszych konfliktów.

Edited by Dezz

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.