Jump to content

[Podanie] Monofotoalaajmbot

Mono
 Share

Recommended Posts

Twój nick na serwerze:Monofotoalaajmbot
Mutacja głosu:tak
Czas spędzony na serwerze (link do GT): To się skasowało po resecie rankingu chyba ale dam ile jest https://www.gametracker.com/player/Monofotoalaajmbot/91.224.117.156:27015/
Znajomość sourcebans [1-10]:5
Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz:Miałem tu już kiedyś admina i niestety zawiodłem ale teraz widzę że naprawdę będę tutaj potrzebny bo ostatnio bardzo dużo osób się skarży że mało adminów, ostatnio to widzę tylko Scream i Książę Nieporządek ale serwer bardzo często funkcjonuję bez admina a ja teraz dużo gram bo mam wolnę także mam nadzieje że się nadam.
Posiadasz działający mikrofon:Tak
Kontakt (GG / Steam):Steam
Steam ID: STEAM_1:1:45972632
Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%:Tak

Dodam tutaj jeszcze bo widzę że piszecie na "Nie" bo za mało godzin i mnie nie widzieliście ale skoro wcześniej miałem tu już admina i spełnianiałem wymogi godzin to jak teraz mogę tego nie spełniać? Nie rozumiem odjeły mi się godziny nagle tak? Miałem chwile przerwy na tym serwerze z miesiąc ale znów gram także może dlatego mniej kojarzysz jak jesteś tutaj nowy.
Edited by Mono

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Gram codziennie na tym serwerze a widziałem Cie maksymalnie 2 razy, na NIE!

51 minut temu, Mono napisał:

Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz:Miałem tu już kiedyś admina i niestety zawiodłem ale teraz widzę że naprawdę będę tutaj potrzebny bo ostatnio bardzo dużo osób się skarży że mało adminów

Po pierwsze miałeś admina i go straciłeś ponieważ prawdopodobnie nie wypełniałeś swoich obowiązków jak trzeba

Po drugie "ale teraz widzę że naprawdę będę tutaj potrzebny" myślisz że serwer nie da rady bez Ciebie? xDD

Po trzecie dużo osób się skarży że mało adminów, Tobie się skarżą? 

Jeszcze raz na NIE!

• Technician
Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.