Świrek Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 (edited) Nie mogę ani pobrać ani uruchomić, a pobieranie jest cały czas (W kolejce) próbowałem zrobić spojnosc plikow, ale przez godzine było 0% a dzien przed tym grałem normalnie i nic się nie działo... #1 edit wszystkie inne gierki działają Edited June 22, 2018 by Świrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment Conte Posted June 22, 2018 Featured Comment Report Share Posted June 22, 2018 Przeniosłem to to działu Counter-Strike. @Świrek Problem który opisujesz jest identyczny do tego, który został opisany i rozwiązany w tym temacie: Sprawdź, czy tamto rozwiązanie problemu u Ciebie również zadziała i daj znać! aXenDev 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Świrek Posted June 22, 2018 Author Report Share Posted June 22, 2018 (edited) gdzie to jest? Nie ważne juz, gapa jestem, Dzięki! Edited June 22, 2018 by Świrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Stwórz nową bibliotekę steam na drugim dysku i tam spróbuj pobrać cs'a. Sam miałem z tym problem i właśnie to mi pomogło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Świrek Posted June 22, 2018 Author Report Share Posted June 22, 2018 w sensie jak to ma wyglądac? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted June 22, 2018 Technician Report Share Posted June 22, 2018 1 godzinę temu, Świrek napisał: w sensie jak to ma wyglądac? ? Odinstaluj obecnego CSa i zainstaluj na innym dysku. W dniu 7.06.2018 o 15:52, Tomczoog napisał: Usuń cały folder half-life z Steam->steamapps->common Odinstaluj Cs 1.6 przy pomocy steam Zainstaluj steam na innej partycji dysku(juz w tym momecie działa jeśli chcesz mieć na wczesniejszej partycji odinstaluj ponownie csa i usun folder steam(nowy) z tej partycji i zainstalu na partycji już tej podstawowej) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Świrek Posted June 23, 2018 Author Report Share Posted June 23, 2018 ok giereczka zainstalowana i smiga, tylko teraz mam kolejny indywidualny problem, ale zapytam może da rade jakos to ogarnąć Da rade znaleźć gdzies moje cfg? miałem biny na bronie, komendy itd wiecie o co chodzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 W dniu 23.06.2018 o 12:07, Świrek napisał: ok giereczka zainstalowana i smiga, tylko teraz mam kolejny indywidualny problem, ale zapytam może da rade jakos to ogarnąć Da rade znaleźć gdzies moje cfg? miałem biny na bronie, komendy itd wiecie o co chodzi ? Jeśli nie zrobiłeś sobie kopi cfg przed odinstalowaniem cs'a, to już tego nie odzyskasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Conte,
1 reaction
Go to this post