Lert Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 (edited) Nazwa Klasy : (Premium) - Elitarny Generał Inteligencja - 5 Zdrowie - 5 Wytrzymałość - 0 Kondycja - 10 Bronie - Galil, usp, he Dodatkowy Opis : 5 min i + 15 dmg z he Nazwa Klasy : Elitarny Rakietnik Inteligencja - 5 Zdrowie - 10 Wytrzymałość - 5 Kondycja - 20 Bronie - AK47, he Dodatkowy Opis : 5 Rakiet i +15 dmg z he Nazwa Klasy : Szybki Inteligencja - 0 Zdrowie - 0 Wytrzymałość - 5 Kondycja - 100 Bronie - deagle Dodatkowy Opis : Jest szybki i ma lekko zmniejszoną gravitacje Nazwa Klasy : Regenerator Inteligencja - 5 Zdrowie - 10 Wytrzymałość - 0 Kondycja - 0 Bronie - M4A1 Dodatkowy Opis : Odzyskuje 5 hp co 2sek Nazwa Klasy : Grenadier Inteligencja - 0 Zdrowie - 5 Wytrzymałość - 0 Kondycja - 5 Bronie - Tmp, 3x He Dodatkowy Opis : + 20 dmg z he ( dmg z he zależny od int ) 10 int = 5 dmg Nazwa Klasy : Przenikacz Inteligencja - 0 Zdrowie - 10 Wytrzymałość - 0 Kondycja - 25 Bronie - XM , duale elites Dodatkowy Opis : co 25 sek może przenikać przez ściany ( na 5 sek ) Nazwa Klasy : Nano Żołnierz Inteligencja - 0 Zdrowie - 10 Wytrzymałość - 0 Kondycja - 20 Bronie - Famas, deagle Dodatkowy Opis : int dodaje zdrowie ( 1int = +1hp ) Perki: Mistrz scouta: 1/2 - 1/4 z scouta Buty szybkiego: +100 kondycji Geniusz: + 100 inteligencji Nano Pancerz: obrażenia jakie przyjmujemy zmniejszone o 10 Mocne powitanie: Odbija pierwszy strzał o potrójnej ilości ( dostaniemy za 20 to osoba która strzeliła dostanie 60np. ) Tajemnica Kapitana: Dostajemy Awp 1/2 i 1/4 z he Zestaw SWAT: Dostajemy M4a1 +15 dmg i usp +15dmg Powiększony Magazynek: Posiadamy w magazynku 2x ammo np. AWP z 20 ammo / ak z 60 Sekret Ninja: Zmniejszona widzialność o 20-40% + zmniejszona grawitacja ( do 400 ) Paczka Zbrojna: +100 hp + 10 dmg Paczka Życia: +150 hp Mistrz Deagle: Dostajemy deagle z którego mamy 1/3 gdy strzelimy w HS Mistrz Usp: Mamy 1/3-7 że trafimy w heda ( strzelimy w nogi to zaliczy HS ) Lustrzane Odbicie: Możemy postawić replikę która odbija 30 dmg za każdy strzał +int ( 3 int 1 dmg) Diamentowe Tmp: dostajemy tmp + 10 dmg i nieskończoność ammo Edited June 21, 2018 by Lert LoL2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Szczerze mówiąc żadna klasa mi się nie podoba. Wszystkie oprócz szybkiego mają za dobre umiejetnosci jak na tego cod moda. Z perków: Nano Pancerz spoko. Zestaw SWAT dla mnie spoko, ale raczej inni uznają go za zbyt mocnego na ten serwer. Powiększony magazynek spoko. Mistrz deagle bym dał 1/2 na natychmiastowego killa z hs, albo nawet 1/1-3 bo trafienie heda z digla na codach nie jest takie proste. Mistrz usp jesli to dziala tylko na uspie to dla mnie za słabe. Lustrzane odbicie można dodać skoro jest już replikant na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 (edited) Klasy: 1. Elitarny generał (Premium) - Nie będzie nowych klas premium,bo nie ma więcej flag (Było to już mówione wiele razy) 2. Elitarny rakietnik - Klasa za dobra jak na zwykłą klasę.Jeżeli ma to być premka to zobacz pkt nr.1 3. Szybki - Jak dla mnie klasa nie będzie grywalna gdyż jest za słaba. 4. Regenerator - To samo co w przypadku 3 klasa nie ma nic co mogłoby zainteresować graczy. 5. Granadier - Była już podobna klasa na serwerze,lecz została usunięta z powodu zbyt małej popularności wśród graczy.Nie ma sensu dodawać tego co już było.Po usunięciu klasy nawet nikt nie pytał dlaczego jej nie ma:D 6. Przenikacz - Klasa nie przejdzie z dwóch powodów jednym jest to że 50% graczy będzie się zabijać wchodząc w ściany,a drugi powód to rush ową klasą. (Zdecydowanie jestem przeciwny dodaniu klasy). 7. Nano Żołnierz - Jestem na nie z jednego powodu.Klasa na full hp + full int będzie miała zdecydowanie za dużo hp.Propozycje mają rozwijać serwer,a nie szkodzić. Perki: 1. Mistrz scouta - Jest perk Scouter który daje nam natychmiastowe zabójstwo z scouta.Nie ma sensu dodawać tego samego perka zmieniając mu tylko nazwę. 2. Buty szybkiego - Są buty komandosa tyle że dają trochę mniej kondycji. 3. Geniusz - Ten perk od biedy można dodać,lecz wydaje mi się że będzie to kolejny perk do wyrzucania.Ale snajperom się przyda.( O ile ktoś go kiedyś naprawi xD) 4. Nano pancerz - Wydaje się być w porządku.Jestem za dodaniem. 5. Mocne powitanie - Tutaj jestem na nie tylko z powodu możliwych bugów które stworzy ten perk. 6. Tajemnica Kapitana - Na serwerze jest perk o nazwie "Tajemnica zabójcy" który daje 1/2 z awp,a perki z granatami również są na serwerze.To samo co w przypadku perku nr.1 7. Zestaw SWAT - Połączenie perków Golden M4,oraz mistrz Pukawek.Zbędny perk. 8. Powiększony Magazynek - Można dodać. 9. Sekret ninja - Nigdy w życiu. (Taka opinia wystarczy) 10. Paczka zbrojna - Perk podobny do Wytrenowanego Zabójcy.Nie ma potrzeby dodawać identycznego perku. 11. Paczka życia - A wy już teraz mi płaczecie że nie można mnie zabić,a dajecie propozycję takich perków...To samo co pkt nr.10 12. Mistrz Deagle - Zmieniłbym opis na taki "Otrzymujemy deagla z 1/1-3 szans na zabicie po strzale w głowę.I wtedy byłbym za dodaniem. 13. Mistrz USP - Za słabe. 14. Lustrzane odbicie - Można dodać,lecz dać od 1 do 3 replik. 15. Diamentowe TMP - Zdecydowanie perk zbyt przesadzony. @Lert Przed pisaniem propozycji nowych klas,oraz perków zapoznaj się z linkami poniżej. 1. Spis perków 2. Spis klas @Malenstwo Przydałoby się zaktualizować te 2 linki ? Edited June 21, 2018 by Adrian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Co do klas, nie zamierzam dodawać żadnych nowych, na premium nie ma flag, a te zwykle ktore przedstawiles sa zbyt mocne jak na ten serwer. Co do perkow: 1,2,3,5,6,7,9,10,11,13,15 zdecydowanie odpadaja. Sa albo za slabe albo za mocne, a to maja byc perki odpowiednie na ten serwer, a na serwerze jest wystarczajaco duzo perkow jak na ta chwile. Co do perkow 4,8 i 12 rozwaze ta propozycje jednak nie spodziewajcie sie, ze dodam te perki przy tym resecie. @Adrian. dziekuje za informacje. Zajme sie tym. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts