Jump to content

Pochwała na Admina Antagonista.

THOR 1920
 Share

Recommended Posts

Twój nick:THOR 1920

Nick osoby której chcesz napisać pochwałę: Admin Antagonista. lub Azur

Powód:Otóż dany admin dzisiaj mnie trochę wkurzył według mnie niesłusznym banem (ale to się okaże po rozpatrzeniu mojego posta w dziale "ogólne"), jednak nie chodzi o to...
Wiadomo, jest skarga/pytanie itd ktoś popełnia błąd, wychodzi na to że jest to błąd admina, okej - nikt do tego pretensji nie ma, to też są ludzie - jednak przeważnie wszystko ucicha, admin (o ile w ogóle) dostaje prywatną reprymendę i koniec tematu, tym razem jednak urzekło mnie to iż Azur sam się przyznał, że możliwe iż popełnił błąd i jeśli tak jest to się podporządkuje, każdy mógł ten post przeczytać, ale nie każdy mógł się dowiedzieć kto zrobił tzw "gafę", a tu proszę, on przyznaje się z własnej woli bez jakichś śmiesznych tłumaczeń... Jestem szczerze zachwycony jego postawą, i liczę że będzie nadal tak dobrym adminem bez tego typu wpadek...
Powodzonka @4N^R

Dowód:

Pozdrawiam THOR 1920 :)

Z tego co widzę to powodem jest "nie stawiamy miny na minie" a to jest zabronione, więc ban słuszny poza tym Kacper stawia miny źle mimo upomnien, wejdę na pc to dam ssa jego miny jednej z wielu... Prócz tego, pochwała nie dotyczy znajomości regulaminu a jego szczerości i odwagi przyznania się do winy... 
"3.1 Zakaz stawiania min bez możliwości ich ominięcia. Musi być co najmniej 1 swobodna droga do jej obejścia. Nie można stawiać miny na minie. Zakaz stawiania min na bs'ach oraz przy hostach.  (ban 5min - 1h) "

Edited by THOR 1920

48 minut temu, THOR 1920 napisał:

Z tego co widzę to powodem jest "nie stawiamy miny na minie" a to jest zabronione, więc ban słuszny poza tym Kacper stawia miny źle mimo upomnien, wejdę na pc to dam ssa jego miny jednej z wielu... Prócz tego, pochwała nie dotyczy znajomości regulaminu a jego szczerości i odwagi przyznania się do winy... 
"3.1 Zakaz stawiania min bez możliwości ich ominięcia. Musi być co najmniej 1 swobodna droga do jej obejścia. Nie można stawiać miny na minie. Zakaz stawiania min na bs'ach oraz przy hostach.  (ban 5min - 1h) "

Ban był na 24h, a nie według taryfikatora. 
Raz.
Dwa.
Szczerość jak szczerość, ale nieznajomość regulaminu nie jest szczerością, a jeśli czegoś nie rozumiemy, a inaczej pojmujemy mamy od tego Opiekuna, nie?
Uwierz, ze to nie jest "O BOŻE CO ZA D***L", tylko rozumie, że nie każdy potrafi pojąć z czym to się je.

Nie ma co tu pochwalać, ewentualnie głupote. 

STOP.
Madara, pomogłeś mi bardzo kiedyś i Cię szanuję i nie chcę Cię kłócić ale.
1)

12 minut temu, Madara. napisał:

Ban był na 24h, a nie według taryfikatora. 

Akurat Tobie nie muszę pisać, że jest to codzienność i ciągle ktoś dostaje albo przesadzone albo za małe kary.
2)

Szczerość jak szczerość, ale nieznajomość regulaminu nie jest szczerością, a jeśli czegoś nie rozumiemy, a inaczej pojmujemy mamy od tego Opiekuna, nie?

Pierwszej części zdania szczerze nie rozumiem... co ma szczerość do wiedzy np na temat regulaminu? Szczerość jest cechą charakteru, wiedza jest wyuczona...

a inaczej pojmujemy mamy od tego Opiekuna, nie?

Opiekun na pewno się tym zajmie, i myślę że pochwali Azura za szczerość której każdemu brakuje.
Reszty Twojego posta nie skomentuje, bo za bardzo Cię szanuję aby pytać o Co Ci właściwie chodzi Madara.
Z mojej strony koniec tematu... :/
PS. Zdjęcia min o których pisałeś masz na GG.

Edited by THOR 1920

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.