Jump to content

Więc jak to jest z tym regulaminem?

THOR 1920
 Share

Recommended Posts

Witam.
Chodzi mi o używanie perków przed 1:50, wiem że było to wałkowane już kilka razy i jestem w szoku, że ludzie wciąż dostają za to bany - chyba, że to ja źle ciągle rozumuję ten regulamin...

" 3.2 Rakiety, pioruny, błyskawice, HE po 10 sekundach od rozpoczęcia rundy. (niestosowanie się ban 5min - 1h)"
A jednak wciąż ludzie dostają bany za użycie perku PO rozpoczęciu rundy, głównie jest to Duch, jednak spotkałem się również z banami za Teleport czy Moduł.
W załączniku przypadki takich banów ( fakt są to od 5 min do 0,5h jednak nie można tego olać, bo w mojej ocenie są to bany niesłuszne).
PS. Nicki zbanowanych i banujących są ukryte, ponieważ nie jest to skarga ani nic w tym kierunku, po prostu uważam że należy się tym zainteresować i raz na zawsze rozwiać wątpliwości zarówno moje (bo już się sam gubię) jak i adminów @LemoN
PS2. Jeśli jednak to ja źle rozumiem tą część regulaminu to proszę o wytłumaczenie mi jej sensu i przepraszam za zbędny zamęt.
Pozdrawiam THOR 19R20 :)

Duch 2.png

Duch 4.png

Duch Martwego Kaprala.png

Duch3.png

Duch5.png

Duch6.png

" 3.2 Rakiety, pioruny, błyskawice, HE po 10 sekundach od rozpoczęcia rundy. (niestosowanie się ban 5min - 1h)"

TYLKO I WYŁĄCZNIE TYCH RZECZY UŻYWAMY PO 10 SEKUNDACH!!! 

A perk duch, modul, teleport czy inne 

używamy wtedy jak już runda się zaczęła ale PODKREŚLAM dopiero wtedy jeśli można ruszyć z respa, iść!

Jeśli stoimy to jest zakazane i nie możemy używać tych rzeczy! Czekamy "3 sekundy" runda się zacznie możemy ruszyć to również możemy użyć perku " duch, modul również teleportu czy inne funkcję "  ;)

Mam nadzieję że dobrze napisałam i się nie mylę ;)

Ps. Dobrze że zareagowałeś! I myślę że są też niesłuszne ale przekonamy się jak przyjdzie LemoN;) Myślę że w końcu LemoN wyjaśnij graczą i Adminą ten nie zrozumiały regulamin dla niektórych! ;)

Edited by Karolcia ;***

Cóż, @THOR 1920 ja nie ukrywam, jestem jednym z tych co dawali bany za ducha. Jeśli @Karolcia ;*** ma rację, to zostałem najwyraźniej wprowadzony w błąd i jest w tym moja wina. Dostosuję się do tego jak jest. Pokój.✌️

landscape-1471874743-giphy-15.gif.7574b5bcfa70dcaad68103785808b96d.gif

11 minut temu, 4N^R napisał:

Cóż, @THOR 1920 ja nie ukrywam, jestem jednym z tych co dawali bany za ducha. Jeśli @Karolcia ;*** ma rację, to zostałem najwyraźniej wprowadzony w błąd i jest w tym moja wina. Dostosuję się do tego jak jest. Pokój.✌️

Azurek, szanuję to że się przyznałeś, jednak jak pisałem. Nie chodzi mi o poszczególnych adminów a o całokształt... Moim zdaniem nie jest to Twoja czy innych dających takie bany adminów wina, ale zwykłego niedoinformowania i nieporozumienia, jak wyżej pisałem, już sam się gubię w tym wszystkim bo czytam jedno a widzę drugie...
Chodzi o to żeby była jasność i po jednej i po drugiej stronie.

Aby gracze wiedzieli co im wolno i aby admini wiedzieli za co banować.
Pozdrawiam i jeszcze raz SZACUNEK, nie wkopałem Cię a sam się przyznałeś, należy się pochwała mimo błędu :)

Serio dalej ktoś tego nie rozumie?

3.19 Zakaz używania umiejętności perków i klas przed rozpoczęciem rundy. ( UMIEJĘTNOŚCI Z PUNKTU 3.2 - ICH UŻYWAMY PO 10 SEKUNDACH RUNDY!)

ROZPOCZĘCIE RUNDY JEST W MOMENCIE GDY MOŻEMY RUSZYĆ SIĘ Z RESPA A WIĘC OD TEGO MOMENTU MOŻNA UŻYWAĆ KAŻDEGO PERKU I UMIEJĘTNOŚCI PRÓCZ TYCH WYMIENIONYCH W PUNKCIE 3.2

3.2 Rakiety, pioruny, błyskawice, HE po 10 sekundach od rozpoczęcia rundy.

"Aktualizacja punktu 3.2 - Perk "Duch martwego kaprala" używamy po 10 sekundach gry! Inne perki itd. od razu po starcie rundy tak jak było.

3.2 Rakiety, pioruny, błyskawice, HE oraz perk "DUCH MARTWEGO KAPRALA"  używamy po 10 sekundach od rozpoczęcia rundy."

Cieszę się @LemoN, że aktualizujesz regulamin i dbasz o dobro serwera, ale nie sądzisz że takie aktualizacje powinny być ogłaszane na serwerze i gdzie się da? Duch nie był zabroniony, teraz jest, bo po cichu zrobiłeś zmianę.
Potem szok, zdziwienie i niedowierzanie bo przecież było inaczej... Regulamin obserwują dwie osoby (w tym ja). O ile Ty powiadomisz adminów, że mogą już za to banować, to gracze Nie wiedzą i wyłapują bany, bo o ile jestem ZA znajomością regulaminu to nikt na niego nie wchodzi codziennie i nie sprawdza czy coś się zmieniło, a też jak wyżej pisałem - nikt prawie go nie obserwuje...
Pozdrawiam mimo wszystko, THOR.
PS. Wiem, że wchodząc na serwer akceptujesz jego regulamin... Chodzi jednak o to, że nie każdy ma czas codziennie sprawdzać jego treść i zmiany bo ma np 30 min na grę, gdyż ma dużo obowiązków.

Edited by THOR 1920

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.