Conte Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Dwa dni temu rozpoczęły się beta-testy Panorama UI w CS:GO. Testowana wersja interfejsu umożliwia granie z botami oraz trenowanie z pojedynczym znajomym. Valve udostępniło nowy interfejs w wersji beta dla wydanej w 2012 roku popularnej strzelanki wieloosobowej Counter-Strike: Global Offensive. Zgodnie z opisem na oficjalnym blogu Panorama UI stanowi kompletne przemodelowanie dotychczasowego interfejsu w celu dostosowania go do współczesnych standardów. Jeśli wszystko będzie w porządku, zmiany zostaną udostępnione całej społeczności CS:GO. Na oficjalną premierę pełnej Panoramy prawdopodobnie nie będziemy musieli długo czekać – deweloperzy najczęściej wprowadzają aktualizacje mniej więcej tydzień po przeprowadzeniu beta-testów. Zmienione zostaną m.in. tablica wyników oraz menu główne, a także wiele innych elementów interfejsu. Warto odnotować, że testowana wersja UI na razie umożliwia wyłącznie branie udziału w rozgrywkach z botami, a także w sesjach treningowych z pojedynczym kumplem – weźcie to to pod uwagę, jeśli rozważacie wzięcie udziału testach. /\ //\\ Jeśli chcielibyście przetestować wersję beta, poniżej wyjaśniam jak to robić: Otwórz klienta Steam i przejdź do zakładki „BIBLIOTEKA”. Kliknij prawym przyciskiem myszy na CS:GO i wybierz „Właściwości”. Kliknij na zakładkę „BETA”. Z listy rozwijanej wybierz betę, w której chcesz uczestniczyć. Po zakończeniu pobierania plików uruchom CS:GO. Jeśli chcielibyście zobaczyć jak to wygląda w praktyce, to odsyłam was do filmu Mervo, w którym wszystko omówił - https://www.youtube.com/watch?v=i2oWkiWSfvo A co wy sądzicie o tej zmianie, która zapewne w przeciągu tygodnia zostanie wprowadzona w życie? Mi osobiście się podoba. Jest to swego rodzaju unowocześnienie, próba nadążenia za obecnymi trendami. Zmianie uległy również niektóre aspekty w grze takie tak tabela wyników, z czego bardzo się cieszę, bo wygląda to o wiele lepiej niż obecnie i udziela na więcej informacji. Nie jestem autorem artykułu, ja tylko przekazuję go dalej Źródło: https://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=109877 Zernixler and Kub1nho 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Dobrze, że przestałem grać w CS:GO... Cuda na kiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaTaSzA Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Brzydkie strasznie fuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zernixler Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Dobrze, że coś takiego wprowadzono. "Odświeżenie gry" było dość potrzebne, miejmy nadzieję, że teraz chociaż część graczy wróci do CS:GO . Mi osobiście podoba się panorama, jedyne co mi nie odpowiada, to z pewnością wygląd tabeli serwerów. Poza tym reszta jest jak najbardziej w porządku. Zmiana na plus dla Valve ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted July 16, 2018 Report Share Posted July 16, 2018 Jeżeli robią takie cuda po to, żeby ściągnąć z powrotem graczy do cs'a to im coś nie pyknie, ponieważ panorama powoduje spadek fps jak na razie, więc gracze na słabych komputerach raczej sobie nie pograją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts