Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Witam, Oficjalnie został otwarty nabór na nowego opiekuna serwera PB Wzór: 1. Imię: 2. Wiek: 3. Link do GT: 4. Miałeś już jakieś doświadczenie?: 5. Dlaczego Ty: 6. Jak widzisz swoją pracę?: 7. Pomoc finansowa dla serwera?: 8. Ile przegrałeś czasu na serwerze? 9. Kontakt: Wymagania: - Duża aktywność na forum [MINIMUM 40 POSTÓW] - Duża aktywność na serwerze [MINIMUM 50 GODZIN] - Dobra opinia wśród graczy oraz adminów - Pomoc finansowa - Umiejętność współpracy w grupie - Uczciwość - Duże ambicje, nie poszukujemy opiekuna na miesiąc, dwa miesiące bądź opiekuna co ma zamiar siedzieć i się delektować większymi uprawnieniami zaniedbując tym samym swoją pracę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4STPL Posted July 2, 2018 Report Share Posted July 2, 2018 (edited) Wzór: 1. Imię:-Kacper. 2. Wiek:-13. 3. Link do GT: 4. Miałeś już jakieś doświadczenie?:-Bylem opiekunem na 2 serwerach. 5. Dlaczego Ty:-Poniewaz mam doswiadczenie w byciu Adminem,Opiekunem,Moderatorem. 6. Jak widzisz swoją pracę?:-Nawet calkiem dobrze jak na taki wiek. 7. Pomoc finansowa dla serwera?:-Postaram sie czesto przesylac niewielkie datki na rzecz forum. 8. Ile przegrałeś czasu na serwerze?-92godz. 9. Kontakt: Gmail: [email protected] Facebook: kacpercio dzien Skyp: M4STPL Ps: Zepsoly mi sie wyrazy z [ . ] oraz z [ , ] przepraszam. Wymagania: - Duża aktywność na forum [MINIMUM 40 POSTÓW]-NiePosiadam - Duża aktywność na serwerze [MINIMUM 50 GODZIN]-NiePosiadam - Dobra opinia wśród graczy oraz adminów-Posiadam - Pomoc finansowa-Posiadam - Umiejętność współpracy w grupie-Posiadam - Uczciwość-Posiadam - Duże ambicje, nie poszukujemy opiekuna na miesiąc, dwa miesiące bądź opiekuna co ma zamiar siedzieć i się delektować większymi uprawnieniami zaniedbując tym samym swoją pracę.-Bym sie wywiolzywal se swoich opowiazkow. Edited July 2, 2018 by M4STPL Blad BDJQP , LSI , Mysiak and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H0use-Man^ by Mxo! Posted July 30, 2018 Report Share Posted July 30, 2018 1. Imię: Łukasz 2. Wiek:15 3. Link do GT: 4. Miałeś już jakieś doświadczenie?: Tak, miałem opiekuna na jednym serwerze. 5. Dlaczego Ty: Ponieważ mam duże doświadczenie w byciu opiekunem, adminem na serwerach. 6. Jak widzisz swoją pracę?: Całkiem dobrze. 7. Pomoc finansowa dla serwera?:Postaram się jakieś grosze dla serwera dać. 8. Ile przegrałeś czasu na serwerze? 9. Kontakt: GG, Steam, Forum. Mysiak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSK Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Temat mozna zamknac !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
selfie Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts